lucian mîndruță, impresionat de un muncitor la târgul de crăciun - ”sibiu, ai o inimă uriașă”

Prezent marți, la Târgul de Crăciun de la Sibiu, Lucian Mîndruță a fost extrem de impresionat de oamenii care au venit cu mâinile pline de daruri pentru copii.

Lucian Mîndruță a întâlnit un om care l-a impresionat. „Un om care și-a rupt din puținul lui că să dea altora”, îl caracterizează realizatorul Digi FM pe Cristi, bărbatul care a venit cu daruri pentru copii, scrie Digi24.

„Cristi (sper că țin bine minte numele) și-a dat masca jos doar câteva secunde, cât să-i fac o poză. Și mi-am dorit să-i văd figura pentru că dintre toți, el m-a impresionat cel mai tare azi.

A venit la mașina noastră de strâns cadouri, în târgul din Sibiu, cu o pungă cu câteva dulciuri, ceva ciorapi și câteva alte lucrușoare. Le-a lăsat în benă, peste celelalte, și-a acceptat, la insistențele mele, să vină și la microfon.

Cristi are trei copii. Muncește pe șantier: era încă încălțat cu cizmele de lucru, încărcate cu moloz. Mâini muncite, dar zâmbet odihnit: așa arată un om care și-a rupt din puținul lui că să dea altora, și mai necăjiți.

Mi-a spus cineva mai demult că cei mai darnici în astfel de situații sunt cei care știu cum e să nu ai. Și Cristi a trecut probabil prin asta în copilărie. Așa că azi a venit să lase o bucurie și pentru cei care nu au, deși nu-l dau banii afară din casă.

Acest om și alții că ei ne dau în fiecare zi lecții de cum ar trebui să fie România. Respectele mele, om bun! Așa aș vrea să fim mai mulți că tine…”, a povestit Lucian.

Ultima oră

Comentariul meu