foto: mașină „parcată” în intersecție la sibiu - șoferul a rămas fără benzină și a fugit să ia o canistră

Mai mulți conducători auto au sesizat pe rețelele de socializare faptul că un șofer și-a abandonat mașina la intersecția dintre Calea Șurii Mici și drumul care duce spre Rusciori. Unul dintre participanții la trafic a luat legătura și cu poliția pentru a anunța că autoturismul este parcat pe drum. Câteva minute mai târziu, acesta a anunțat autoritățile că cel care a lăsat mașina acolo a plecat să ia o canistră de combustibil, întrucât a rămas fără benzină.

Un șofer a fost nevoit să își parcheze mașina în intersecția de la ieșirea de pe Drumul Hoților către Rusciori fiindcă a rămas fără benzină. Mașina a fost lăsată pe mijlocul drumului, fără a fi semnalizată staționarea. Cât timp acesta a fost să ia combustibil, alți participanți la trafic au sesizat poliția. foto: mașină „parcată” în intersecție la sibiu - șoferul a rămas fără benzină și a fugit să ia o canistră foto: mașină „parcată” în intersecție la sibiu - șoferul a rămas fără benzină și a fugit să ia o canistră

„La ora 10:52 a fost înregistrat un apel 112, un șofer a sesizat că mașina este abandonată și creează astfel un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Două minute mai târziu apelantul a revenit și a anunțat că nu mai este nevoie de intervenția poliției. Se pare că șoferul a revenit cu o canistră de combustibil, parcase acolo de urgentă pentru că a rămas fără benzină”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: mașină „parcată” în intersecție la sibiu - șoferul a rămas fără benzină și a fugit să ia o canistră

După ce a băgat benzina în rezervor, șoferul și-a continuat drumul.

Sursa foto: Facebook/Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu