decembrie – luna în care ofertele se țin lanț la iony

Frigul a început să se instaleze serios, iar temperaturile cu siguranță vor continua să scadă. Este sezonul în care dacă e deja slăbită, bateria mașinii cedează. Nu mai e însă o problemă, pentru că IONY vine în ajutorul mașinilor care nu mai pleacă la prima cheie.

 Cumperi un acumulator, primești și reducere, și cadou

Surpriza din magazinele IONY îi așteaptă pe toți cei care ajung aici și cumpără o baterie nouă pentru mașină. ”Cei care vor cumpăra un acumulator de la noi vor primi 10% discount la predarea celui vechi, și vor primi și un cadou foarte practic și necesar în această perioadă – un gel hidroalcoolic igienizant Dreissner.” spune Ioan Băra, proprietarul Iony.decembrie – luna în care ofertele se țin lanț la iony

Dacă nu știți ce tip de acumulator vă trebuie, la IONY veți fi ghidați de specialiștii de acolo. ”Acumulatorul trebuie ales în funcție de mașină, de combustibil, de putere și apoi de marcă. În alegerea bateriei potrivite angajații noștri îi vor ghida pe clienți, și le vor oferi soluțiile cele mai bune”, explică Ioan Băra. La magazinele IONY se găsesc acumulatori potriviți pentru orice tip de mașină. Costurile încep de la 179,9 de lei și pot crește, în funcție de puterea acumulatorului și de marcă.

Mega ofertă și la anvelope 

Un alt aspect extrem de important în sezonul rece – anvelopele. Știm deja cu toții că este obligatoriu ca mașinile să fie echipate cu anvelope de iarnă sau all season, dacă nu vrem să riscăm o amendă serioasă. Dacă nu mai sunt bune cele pe care le-ați folosit anul trecut, nu e moment mai bun pentru a cumpăra altele noi. Și nu de oriunde, ci de la magazinele Iony, pentru că aici oferta IONY pentru anvelope vine ca o mănușă pentru cei care încă nu au schimbat cauciucurile.

decembrie – luna în care ofertele se țin lanț la iony

Menținem și luna aceasta oferta noastră 3+1 GRATIS la anvelopele de iarnă sau mixte. Montajul este și el gratuit în cele două service-uri ale noastre – cel de pe strada Cârlova și cel de pe Henri Coandă. Și pentru că ne-am obișnuit clienții cu cadouri, cei care accesează oferta primesc cadou și un gel igienizant.” completează Ioan Băra.

Și în ce privește alegerea anvelopelor potrivite, e bine să știți că cei de la Iony vă stau la dispoziție. ”Anvelopele trebuie alese în funcție de starea drumului, de numărul de kilometri făcuți într-o iarnă, dar și de buget – iar aici, oferta noastră credem că este de un real ajutor pentru clienți, având în vedere că din setul de 4 anvelope, se achită doar 3”, spune Ioan Băra.

Ofertele lunii decembrie la IONY sunt valabile în cele două service-uri și magazinele afiliate de pe străzile Henri Coandă 63B și Vasile Cârlova, din cartierul Ștrand.

Ultima oră

Comentariul meu