de sărbători, împarte bucurii cu coșurile cadou de la finestore.ro

Un cos cadou de la FineStore.ro reprezinta, practic, mai multe daruri intr-unul. Un astfel de cadou este cu atat mai inspirat pentru familiile care stiu cat este de important sa imparti cu cei dragi toate evenimentele vietii. Ce poate fi mai frumos decat sa vezi copiii care savureaza dulciuri fine, in timp de adultii se delecteaza cu un pahar de bauturi rafinate in jurul mesei de Craciun?

FineStore.ro, cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice, s-a gandit la astfel de momente cand a creat cosurile cadou cu tematica festiva. Si pentru a veni in intampinarea celor mai exigente gusturi, pune la dispozitia clientilor peste 100 de modele de cosuri cadou cu produse 100% originale. Preturile sunt competitive, cosurile sunt elegant ambalate, iar livrarea este una rapida. In mod normal, livrarea dureaza una-doua zile lucratoare, exceptand perioadele aglomerate, de aceea este bine sa va asigurati din timp ca, de Craciun, cosul vostru cadou va sta la loc de cinste sub bradul impodobit.

Daruri de sărbători apreciate în orice familie

Daca anul acesta, intentionati sa le oferiti celor dragi o experienta senzoriala internationala, cosul cadou Fine Selection poate fi alegerea perfecta. Vedeta cosului este un vin rosu originar din sudul Italiei incitant si rafinat, care este insotit de deserturi italiene, precum panettone si bomboane in forma fructelor de mare, dar si de fursecuri daneze, praline si trufe de ciocolata.

O alta sugestie potrivita Craciunului petrecut in familie este si cutia cadou Delicious Occasions. Trufele, pralinele delicios de fine, bomboanele de ciocolata, fursecurile sau pufosul panettone transforma sarbatorile de iarna intr-o perioada plina de ocazii de a descoperi gusturi noi in compania celor dragi!

Iar daca vrei ca darul tau de Craciun sa fie pe placul tuturor membrilor familiei, cosul cadou Platinum este alegerea perfecta. Bauturi dintre cele mai alese se regasesc in acest cadou: de la celebra Moet & Chandon Brut Imperial la coniacul Hennessy VS si vinul Byzantium Rosso, alaturi de deserturi premium, asa cum sunt pralinele sau trufele de ciocolata.

O vizita pe site-ul FineStore.ro va va ajuta cu siguranta sa va decideti in privinta cadoului potrivit familiei din care faceti parte. Iar daca aveti nelamuriri, specialistii FineStore.ro, recunoscuti pentru profesionalismul de care dau dovada, va stau la dispozitie.

Indiferent daca preferati branduri precum Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, A.H. Riise, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart, G Vine, Jalifa sau Cross Keys Gin, pe FineStore.ro le veti descoperi pe toate si inca multe altele. Iar daca aveti o comanda care depaseste valoarea de 199 de lei, livrarea este gratuita. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Ultima oră

Comentariul meu