sibiul nu mai apare în topurile internaționale - nu avem nici cel mai bun târg de crăciun și nici cel mai frumos brad

Sibiul nu mai apare în deja celebrul clasament făcut de European Best Destinations, un site de turism care promovează diferite locații europene. Dacă în trecut Târgul de Crăciun din orașul de pe Cibin avea un loc în topurile internaționale, iarna aceasta a fost exclus. Târgul din Cluj-Napoca apare însă în clasamentul târgurilor de Crăciun din Europa. De asemenea, nici bradul nostru nu e cel mai frumos. Singurul pom de iarnă din România care apare în top este cel al vecinilor din Brașov.

Sibiul a dispărut din topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Anul acesta, cel din Cluj-Napoca se regăsește în clasament. Nu ne-am evidențiat nici cu bradul care, de asemenea, nu a fost inclus în topul celor mai frumoși brazi. Brașovul a luat fața Sibiului la acest capitol, fiind singurul oraș din România inclus în clasament. Site-ul de turism European Best Destinations a făcut și topul celor mai ieftine resorturi de schi, acolo unde apare Poiana Brașov. Păltinișul nu este inclus.

În clasamentul „Best Christmas markets in Europe” apar târgurile de Crăciun din Budapesta, Viena, Cluj-Napoca, Novi Sad, Praga și Bratislava. În topul „Cei mai frumoși brazi de Crăciun din Europa” apare bradul din Brașov, cel din Viena și Strasbourg. Iar în clasamentul celor mai ieftine stațiuni din Europa se află Poiana Brașov, Bansko, Borovets și Livgno.

România este reprezentată iarna aceasta de Cluj-Napoca, care se află pe locul 8 în topul târgurilor de Crăciun, de Brașov în clasamentul celor mai frumoși brazi și de Poiana Brașov care a fost inclusă în topul celor mai ieftine stațiuni de schi de pe continent.

Ultima oră

Comentariul meu