românia - un client nu a vrut să își plătească cazarea la hotel

Scandal într-un hotel din Tulcea. Un bucureștean a refuzat să plătească cazarea. Angajații au sunat la 112, iar jandarmii l-au prins și l-au predat polițiștilor.

Potrivit jandarmilor tulceni, după două nopți petrecute la un hotel din municipiul Tulcea, un bărbat din București a refuzat să achite cazarea. Incidentul a avut loc marți, iar jandarmii au fost solicitați să intervină prin numărul unic de urgență 112.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat apelantul, respectiv reprezentantul unității de cazare, care a declarat că în cursul zilei de astăzi, un bărbat care fusese cazat două nopți la hotel, a solicitat prelungirea sejurului cu încă o noapte. Acestuia i s-a cerut să plătească mai întâi cele două nopți de cazare și consumația aferentă, însă bărbatul reclamat a precizat că nu are bani la el și a vrut să părăsească imediat unitatea de cazare, motivând că va aduce banii mai târziu. Reprezentantul hotelului nu a avut încredere în cele spuse de bărbat și i-a comunicat că va apela la forțele de ordine pentru clarificarea situației”, au relatat reprezentanții Jandarmeriei Tulcea.

Bărbatul a fost oprit de jandarmi și astfel s-a aflat că avea antecedente penale. În trecut, el a fost pedepsit pentru furt, conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Jandarmii tulceni au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Cercetările sunt continuate de poliție.

Ultima oră

Comentariul meu