video pârtia oncești, gata de deschidere - prețurile rămân aceleași

În Păltiniș ninge serios, iar stratul de zăpadă este aproape de cel perfect pentru începerea sezonului de schi. Pârtia Oncești este deja acoperită cu zăpadă, iar utilajele o pregătesc pentru primii sportivi. Prețurile vor rămâne, cel mai probabil, neschimbate față de anul trecut.

Meteorologii spun că la Păltiniș va ninge și marți. Dacă va fi așa, pârtia Oncești se va deschide vineri sau sâmbătă. ”Sperăm să mai ningă, să fie temperaturi scăzute. Am dat drumul mașinilor, și sperăm că dacă se menține prognoza vineri sau sâmbătă să deschidem sezonul. Dacă nu vom reuși, amânăm pentru săptămâna viitoare”, spune Puiu Boța, administratorul de la Oncești.

Acesta spune că, cel mai probabil, prețurile vor fi aceleași ca anul trecut, dar vor fi afișate pe site.

[fvplayer id=”384″]

Tot la acest final de săptămână se va deschide sezonul și la Arena Platoș. Evenimentul a fost programat pentru 1 decembrie, dar din cauză că tunurile de zăpadă nu au putut fi pornite din cauza temperaturilor ridicate, primii schiori vor urca începând de sâmbătă, 11 decembrie. Aici au fost făcute investiții masive înainte de acest sezon. Care sunt noutățile, vezi AICI 

Ultima oră

Comentariul meu