fetele din gura râului, păzite strașnic - băiat bătut și băgat în spital pentru că le-a făcut ochi dulci
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost bătut de un băiat din Gura Râului și gașca acestuia până când a ajuns la spital. Se pare că totul a pornit de la faptul că adolescentul le-a „curtat” pe fetele din sat. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele agresorului.

Un scandal de zile mari a avut loc sâmbătă noapte la Gura Râului. Un adolescent din Cârța a primit o bătaie soră cu moartea de la un localnic. Din cauza loviturilor, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„La data de 05.12.2021, în jurul orei 00:02, prin SNUAU 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Gura Râului, o persoană a fost victima unei agresiuni. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Cârța, a fost agresat, pe fondul unui conflict spontan, de un localnic”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Victima a fost ulterior transportată la spital în Sibiu. „Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 05.12.2021, în jurul orei 00:05, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Gura Râului, str. Principală pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, de aproximativ 19 ani. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și policontuzionat din agresiune”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Sursele Ora de Sibiu spun că scandalul a izbucnit din cauză că adolescentul de 19 ani le-ar fi curtat pe fetele din Gura Râului.

În urma celor întâmplate, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate de către polițiștii Postului de Poliția Gura Râului sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu