video tragedie pe pârtia de schi - trei schiori uciși de avalanșă - printre ei și un rider celebru

Sezonul de schi abia deschis în Austria, produce și primele victime. Trei schiori, printre care și pilotul austriac de motocross Rene Hofer, au murit după ce o avalanșă i-a măturat pur și simplu în timp ce schiau pe o pârtie. Aceștia au fost îngropați sub cinci metri de zăpadă.

Incidentul a avut loc într-o stațiune din apropiere de Salzburg, anunță Digi 24.
O bucată de zăpadă lată de 200 de metri s-a desprins de pe un versant și a lovit mai mulți turiști. Doi au fost îngropați parțial și au ieșit singuri. Alți trei au fost îngropați sub cinci metri de zăpadă.
Printre cei care au murit se numără și pilotul austriac de motocross Rene Hofer, în vârstă de 19 ani.

YouTube video

Conform site-ului eurosport.it citat de Fanatik, tânărul se afla în compania altor zece prieteni și schiau la o altitudine de 2.400 de metri, în districtul Lungau din Austria, când șapte dintre ei au fost surprinși de o avalanșă și îngropați în zăpada înaltă de 4 metri.
Pe lângă Hofer, alți doi tineri piloți austrieci, Michael Weissmann și Bastian Wolf, și-au pierdut viața. În 2020, Rene Hofer a scăpat cu viață dintr-un grav accident în timpul Marelui Premiu al Lituaniei, când a suferit o fractură la brațul stâng chiar sub umăr. Transportat la Riga, el a fost operat și a ratat restul sezonului.
A fost cel mai grav incident de acest fel din ultimii 20 de ani, în regiunea Salzburg.

Ultima oră

Comentariul meu