foto două centre noi educaționale inaugurate de crucea roșie la școlile 11 și 18 din sibiu

Moș Nicolae a adus o mare bucurie copiilor Școlii nr 11  din Gușterița: un centru educațional al Crucii Roșii Sibiu.

Este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Sibiu pe  Agenda Comunitară iar cu această finanțare am reușit să deschidem două centre educaționale în Sibiu: unul în incinta Școlii nr 11 din  Gușterița și altul în cadrul Școala Gimnaziale nr 18 .
Fiecare centru educațional înseamnă de fapt un container pus la dispoziție și dotat  de la compania Modularplus, unde voluntarii, reprezentanții și partenerii Crucii Roșii Sibiu vor derula  de două ori pe săptămână diverse programe  de educație sanitară, juridciă, financiară, digitală dar și activități de grup și de socializare pentru copii acestor școli.
foto două centre noi educaționale inaugurate de crucea roșie la școlile 11 și 18 din sibiu
Am demarat acest proiect cu copiii claselor a III-a din ambele școli dar ne propunem ca până la finalul anului școlar 2021 – 2022 să avem întâlniri cu toate clasele. Containerele pot  fi utilizate și de către școli în funcție de necesitățiile lor.  Este în primul rând un mod de a fi alături de copii din  familiile vulnerabuile. Acesta este și criteriul prin care am ales aceste 2 școli din municipiul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu