video zăpada s-a depus la munte. în ce stațiuni din românia se poate schia
Sursă foto: Facebook.com/SuperSkiCavnic

Zăpada s-a depus deja la munte, iar turiștii care au ales să meargă în acestă perioadă s-au bucurat de un adevrat peisaj de poveste.  Stațiunile de pe Valea Prahovei, dar și cele de la Bran și Poiana Brașov au pregătit pârtiile care sunt în stare bună de schiat, relatează Digi24.ro.

 

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”http://” /]

Cavnic
Se fac ultimele pregătiri înainte de deschiderea sezonului de schi la Cavnic, în județul Maramureș. Turiștii, însă, vor practica sporturi de iarnă la tarife mai mari anul acesta. Scumpirea utilităților a afectat și acest sector.

Azi-noapte au fost -11 grade Celsius, astfel că tunurile de zăpadă au putut fi puse în funcțiune. Pregătirile pentru sezonul de iarnă sunt în curs. Deschiderea sezonului va avea loc pe 10 decembrie, dacă vor permite temperaturile acest lucru.

Turiști din toată țara își fac deja rezervări la Cavnic.

În stațiune pârtiile sunt potrivite pentru toate vârstele.

Însă tarifele s-au schimbat. Dacă anul trecut ski-pass-ul pentru întreaga zi costa 100 de lei, anul acesta un abonament pentru întreaga zi va costa 120 de lei.

Mâine se va deschide și pârtia de sănii – 50 de metri lungime. Tarifele pentru pârtia de sănii sunt: două ture, 10 lei; 10 ture, 30 de lei.

De asemenea, se va deschide și școala de ski. Toți cei care încă nu știu să practice sporturi pot avea șansa să învețe.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”https://fb.watch/9H6sk0IkoG/” /]

Ultima oră

Comentariul meu