cel mai cunoscut dj din sibiu - jayko: „am copilărit cu fuego. îi știu și pe andra și pe alin oprea de la talisman”

JayKo, pe numele lui real Cosmin Teușan, este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Sibiu. Acesta a fost invitat la „Podcastu’ lui Pope”, o producție video marca Ora de Sibiu, unde a povestit, printre altele, despre cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică, dar și unde a copilărit. JayKo a făcut dezvăluiri în premieră despre cariera sa, dar și despre viața personală.

[fvplayer id=”372″]

JayKo a vorbit deschis despre cum a început cariera sa de DJ, despre satisfacții, bucurii, dar și despre momente mai dificile din viața sa. Acesta a povestit cum și-a petrecut copilăria, la Turda, orașul în care a crescut. Cunoscutul DJ și-a petrecut primii ani din viață în preajma lui Fuego și spune că o cunoaște și pe Andra, care s-a născut în același oraș.

„Eu m-am născut în Turda, am copilărit cu Paul Surugiu, pentru cei care nu știu, este vorba despre Fuego. O știu și pe Andra, îl știu și pe Alin Oprea de la Talisman, Raul, soțul Mirabelei Dauer. Bineînțeles că îi știu, erau generația mea. Am copilărit cu ei. Cu Paul (n.red.: Fuego) mergeam la colindat împreună când aveam vreo 15-16 ani. Are voce omul. N-am mai vorbit cu el de ani de zile, din păcate, spre rușinea mea, eu m-am mutat, am pierdut orice legătură. Am văzut că se fac tot felul de glume pe seama lui, dar dincolo de asta este un om care și-a văzut de treaba lui și este foarte serios pe ce face. Nu mai contează ce muzică faci, când aduni lume la teatru”, spune JayKo.

Episodul cu numărul patru din „Podcastu’ lui Pope” poate fi văzut integral mai jos:

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu