video - remiză albă pentru fc hermannstadt la chiajna - sibiul e pe locul doi deocamdată
foto - Liga2.ro

FC Hermannstadt a reușit doar un egal în meciul jucat în deplasare cu cei de la Concordia Chiajna. Sibienii ar putea încheia anul 2021 pe locul doi, cu condiția ca U Cluj să nu învingă pe Petrolul.

Sibienii lui Măldărășanu au ratat ocazia de a mai micșora distanța în clasament față de liderul Petrolul Ploiești. FC Hermannstadt a terminat la egalitate partida jucată vineri seară pe sinteticul de la Chiajna, deși a avut superioritate numerică mai bine de o repriză.
Fotbaliștii Sibiului au dominat meciul, dar nu au reușit să înscrie.
”Și ei (n.r. – jucătorii Concordiei) au jucat pe același teren, să nu credeți că, dacă ei fac antrenamente pe el, am înțeles o dată sau de două ori pe săptămână, înseamnă că e un avantaj. Nu! Mingea, când vine țopăită, cum îi spunem noi, este și pentru o echipă, și pentru cealaltă, pentru orice jucător. Important e să te adaptezi și să fi pregătit că mingea va veni sărită, așa, pe suprafața asta. Credem că, în perioada asta precompetițională care va urma, orice jucător și orice echipă își dorește un astfel de teren ca să se poată antrena, nu te poți antrena pe un teren înghețat sau mai știu eu ce. Terenurile astea au rostul lor, ce să spun? Am antrenat o echipă care a jucat pe sintetic și mulți o priveau ca un avantaj (n.r. – se referă la Metaloglobus). Chiar nu este un avantaj, poate un pic (n.r. – jucătorii care evoluează acasă pe un astfel de teren) sunt obișnuiți, dar mingea-ți vine țopăită când nu te-aștepți. Dovadă că și Petre (n.r. – Petrișor Petrescu) a jucat foarte mult pe sintetic de-a lungul timpului și probabil a fost unul din jucătorii noștri cei mai afectați, pentru că de multe ori când își pregătea mingea să tragă la poartă, i-a sărit. Asta e situația!”, a declarat antrenorul Marius Măldărășanu la finalul partidei cu Concordia.

YouTube video

Campionatul Ligii 2 se va relua în ultimul weekend din luna februarie a anului viitor. În cele trei meciuri pe care FC Hermannstadt le mai are în sezonul regular va întâlni Dunărea Călărași (acasă, 26 februarie), ”U” Cluj (acasă, 5 martie) și Poli Timișoara (deplasare, 12 martie).
FC Hermannstadt are 35 de puncte și momentan se află pe poziția a 2-a în clasament, putând fi depășită doar de ”U” Cluj, în cazul în care aceasta va câștiga marți pe terenul liderului Petrolul.

Ultima oră

Comentariul meu