video scandal în fața liceului energetic din sibiu - „reglare de conturi” cu alți elevi de la „independența”
foto: arhivă

A fost forfotă mare, joi, la prânz, în fața Colegiului Tehnic Energetic din municipiului Sibiu. Mai mulți elevi de la Colegiul Independența au venit să-și regleze „conturile” cu alți copii care învață la cealaltă școală. Zeci de persoane au asistat la scandalul care, din fericire, s-a stins înainte ca spiritele să se încingă. Profesorii au reușit să oprească conflictul, iar conducerea unității de învățământ a luat legătura și cu poliția.

Mai mulți tineri care învață la Colegiul Tehnic Independența au venit joi la „Energetic” pentru a-și regla conturile cu câțiva elevi care învață aici. Zeci de adolescenți s-au adunat în fața școlii pentru a vedea ce se întâmplă.

[fvplayer id=”360″]

Sursele Ora de Sibiu spun că a fost vorba despre un conflict mai vechi. „Au venit în jur de 35-40 de elevi de la un alt liceu să-l bată pe un băiat de la noi. Au intervenit profesorii și directorul înainte să se întâmple ceva, iar după scurt timp a intervenit și un echipaj de poliție la fața locului. Am înțeles că a fost vorba despre o încurcătură, cineva a dat vina pe băiatul de la noi pentru o altă bătaie”, spune cititorul care a trimis imaginile pe adresa redacției.

Se pare că între cele două găști de elevi s-a mai iscat un conflict și în urmă cu câteva săptămâni. Aceștia s-au certat pe rețelele de socializare, s-au înjurat, iar joi au vrut să regleze cele întâmplate. Din fericire, elevii nu s-au bătut între ei, iar conflictul s-a stins imediat.

[fvplayer id=”361″]

Ora de Sibiu a luat legătura cu directorul Colegiului Tehnic Energetic, care spune că scandalul a fost oprit la timp. „Totul s-a petrecut în afara curții școlii. Mulți dintre cei prezenți au venit să vadă ce se întâmplă, fiind curioși. Eu m-am dus acolo, am chemat poliția și s-au dispersat. Echipajul a constatat cele întâmplate. Totul a fost aplanat la timp”, a explicat Sorin Volosciuc, directorul liceului.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Și nu s-au mai păruit ??
    Ce păcat ! Dar sa vii 40 de inși sa bati un individ !!! Asta e tragi -comedie .