video: imagini halucinante - paramedic surprins într-un apel video în timpul intervenției la incendiul de tir de la slimnic

Un incendiu a avut loc, marți seara, în localitatea Slimnic. Un TIR încărcat cu baloți a luat foc și s-a făcut scrum, daunele materiale fiind însemnate. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, dar și un echipaj SMURD. În timpul intervenției pompierilor, un paramedic avea alte preocupări, fiind surprins într-un apel video cu niște amici. 

Totul s-a petrecut marți seara pe raza localității Slimnic. Un camion a fost cuprins de flăcări, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția pompierilor ca să lichideze incendiul. Pe lângă autospecialele de stingere, la fața locului a fost trimis și un echipaj SMURD pentru a acorda asistență medicală șoferului de TIR. 

[fvplayer id=”359″]Chiar în timpul intervenției, paramedicul aflat la fața locului avea alte preocupări. Martorii au filmat-o pe angajata ISU Sibiu în timp ce se afla într-un apel video. 

În imaginile care au fost publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum femeia vorbește la telefon, fiind angajată într-un apel video. Șoferul de TIR se apropie de ea și îi cere o pastilă. Paramedicul îi spune că ei nu dau pastile și îi propune să îl monitorizeze și să îi ia tensiunea. În acel moment, angajata SMURD bagă telefonul în buzunar. Martorii s-au arătat deranjați de atitudinea acesteia, spunându-i că ar fi trebuit să-l monitorizeze pe șofer de la bun început. 

video: imagini halucinante - paramedic surprins într-un apel video în timpul intervenției la incendiul de tir de la slimnic

Ora de Sibiu a cerut un punct de vedere reprezentanților ISU Sibiu. Aceștia spun că situația va fi analizată. 

„Referitor la video-ul transmis de dumneavoastră menționăm că acesta a fost realizat în timpul misiunii de stingere a unui incendiu izbucnit la un autocamion cu remorcă, încărcat cu baloți de fân, care s-a petrecut în cursul serii de 30.11.2021, în localitatea Slimnic. În acel video apare o angajată ISU Sibiu, care face parte din echipajul SMURD și asigură acordarea la nevoie de asistență medicală. În urma informațiilor primite din partea dumneavoastră, situația va fi analizată la nivelul unității în vederea întreprinderii măsurilor care se impun”, precizează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Tânăra care apare în imaginile respective a fost, în trecut, voluntar SMURD, iar în prezent este angajată a ISU Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu