șerban țichindelean revine la conducerea dsv sibiu - ”am obținut suspendarea ordinului de pensionare”

Șerban Țichindelean a asigurat conducerea Direcției Sanitar Veterinare Sibiu în mai multe perioade de-a lungul timpului. După ce a făcut o pauză forțată din luna mai, acum așteaptă repunerea în funcție. A obținut acest drept în instanță.

Șerban Țichindelean a fost până în luna mai 2021 directorul DSV Sibiu. Atunci a primit un ordin de pensionare la limită de vârstă pe care l-a contestat. Săptămâna trecută curtea de Apel Alba a suspendat ordinul, ceea ce înseamnă că Țichindelean e va întoarce pe post. ”În 29 noiembrie am obținut decizia definitivă de la curtea de Apel Alba prin care se suspendă ordinul emis în 17 mai prin care am fost scos la pensie. Acum autoritatea trebuie să ia măsura de repunere în funcție. Eu sunt acasă, aștept decizia. În luna mai am depus în baza legislației o solicitare de prelungire cu 3 ani a contractului de muncă, atunci nu s-a aprobat și așa am ajuns în instanță. În plus, la Tribunalul Sibiu am obținut și anularea acelui ordin, acum să vedem dacă ANSVSA va face recurs”, a apus Șerban Țichindelean.

Mandatele lui Șerban Țichindelean la conducerea DSV Sibiu nu au fost tocmai unele liniștite. În septembrie 2014 a fost reținut alături de juristul insituției, Mirela Oltean. În cele din urmă toate acuzațiile au picat, iar în 2019 Țichindelean a revenit în funcția de director.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Adica trage de timp. Daca pierde, el si cei ce abuzeaza de “sudpendare pana la judecarea pe fond” si va pierde, sa plateasca el statului daune ptr trasul de timp.