ofertă unică marca optyu - lentilele progresive varilux la jumătate de preț în luna decembrie

OptyU continuă ofertele chiar dacă Black Friday a trecut. De data aceasta ”vizați” sunt cei care poartă sau își doresc să încerce lentilele progresive. Până la finalul lunii, în toate cele trei magazine OptyU din oraș (Bulevardul Nicolae Bălcescu, Promenada Sibiu, Shopping City) acest tip de lentile poate fi achiziționat la jumătate de preț. Este o ofertă de nerepetat de care ar trebui profitat și pentru că este vorba despre cel mai bun brand de pe piață- Varilux.

Lentile personalizate

Cei de la OptyU știu că lentilele progresive trebuie ”lucrate” cu foarte mare atenție pentru ca ochiul să se poată obișnui cu ele. ”Pentru lentilele progresive trebuie acordată un pic mai multă atenție. Și asta pentru că într-o lentilă se trece prin trei dioptrii. Asta necesită o adaptare imediată a ochiului la fiecare în parte. Noi le personalizăm cu ajutorul unui aparat. Acesta măsoară felul în care reacționează ochiul și în funcție de ce indică se fac lentilele progresive”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

Tocmai pentru că această tehnică este mai specială, cei de la OptyU vin în sprijinul celor care își doresc lentile progresive. ”O astfel de lentilă pleacă de la minim 800 de lei. Noi venim cu această ofertă la jumătate de preț pentru cei care și le doresc. Pot beneficia astfel de o pereche de ochelari care să le fie utilă în toate situațiile, la un preț mai mic de cât cel obișnuit. Și, cel mai important este procesul de personalizare, pentru că astfel fiecare dioptrie în parte va răspunde necesității exacte a ochiului clientului”, explică Oana Tarcea.

ofertă unică marca optyu - lentilele progresive varilux la jumătate de preț în luna decembrie

Cei care vor alege astfel de lentile de la OptyU le pot monta pe ramele pe care le au deja sau pot achiziționa unele noi, tot din magazinele OptyU, unde cele mai bune brand-uri îi așteaptă.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu