jayko la ”podcastu’ lui pope” – detalii neștiute din viața celui mai celebru dj din sibiu – ”mulți o să comenteze despre chestia asta!”

Episodul patru din ”Podcastu’ lui Pope” îl are ca invitat pe probabil cel mai cunoscut și totodată cel mai în vogă DJ din Sibiu. JayKo sau Cosmin Teușan pe numele său real, dezvăluie în premieră lucruri neștiute din cariera sa, dar și din viața personală, pe 02 decembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Noul proiect video produs de Ora de Sibiu și realizat de redactorul șef, Dragoș Popescu, continuă joi, 2 decembrie, cu cel de al patrulea episod.

YouTube video

După ce în episoadele anterioare, la ”Podcastu’ lui Pope”, au participat Teodor Birț, fost președinte al echipei de fotbal FC Hermannstadt și actual conducător la Inter Sibiu (VIDEO AICI), Christian Pinciu de la ”Backyard” (VIDEO AICI) și Ciprian, Ștefan, directorul de la CNM Astra (VIDEO AICI) în cel de patrulea episod al podcast-ului realizat de redactorul șef al Ora de Sibiu, invitat este unul dintre cei mai cunoscuți și totodată în vogă DJ care trăiește în Sibiu.

Cosmin Teușan sau JayKo după cum îl știu cei care se distrează pe muzica mixată în cele mai renumite cluburi din oraș și din țară, vorbește deschis despre cum s-a născut a început cariera, despre satisfacții, bucurii, dar și despre momente mai dificile din viața sa. Despre cum a evoluat în timp, despre cum a ajuns la cel mai celebru club din România la ora actuală, Epic Society din Timișoara, și despre planurile de viitor, aflați joi, 2 decembrie, de la ora 20.00 la ”Podcastu’ lui Pope”.

”Este fără nici un dubiu un episod foarte interesant, cu un om care e foarte popular și cunoscut printre sibienii ce au ieșit în cluburile din oraș și s-au distrat în seri incendiare cu el la platane. JayKo este de departe un om enciclopedie cu care nu te saturi niciodată să stai de vorbă”,

Dragoș Popescu, realizator ”Podcastu’ lui Pope”

Vă invităm să urmăriți episodul patru de la ”Podcastu’ lui Pope”, joi 2 decembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Vezi mai jos episoadele anterioare din ”Podcastu’ lui Pope”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cam greu dati accept la comentariile primite de nea’ Pope. Cenzura? Sau chiar nimeni in afara de mine nu a avut nimic de spus? :))