doi hoți din sibiu s-au „abonat” la magazinele profi - au fost arestați pentru comiterea a paisprezece furturi
foto: arhivă

Doi tineri din Sibiu, în vârstă de 18 și 19 ani, au comis douăsprezece furturi pe raza municipiului, dar și în comuna Șelimbăr, cât și două infracțiuni de tâlhărie calificată. Aceștia „s-au abonat” la magazinele Profi de unde, într-o singură lună, au reușit să sustragă mai multe bunuri, printre care și mâncare.

„La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut pentru 24 de ore doi sibieni, o tânără în vârstă de 19 și un tânăr în vârstă de 18 ani, cercetați penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată și furt calificat”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în perioada 22 octombrie – 11 noiembrie, ar fi săvârșit două infracțiuni de tâlhărie calificată și 12 infracțiuni de furt calificat în dauna unor persoane și societăți comerciale din municipiul Sibiu și localitatea Șelimbăr, prin sustragerea de diverse bunuri alimentare sau nealimentare.

În 29 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a celor doi sibieni pentru 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu