doi copii, prinși la furat de lemne în veștem
FOTO: arhivă

Doi copii din Veștem au fost prinși că au furat lemne din pădure. Adolescenții, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, au tăiat și au transportat acasă mai mulți arbori.

„La data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 14,00, un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Sibiu a sesizat Secția de Poliție Rurală Șelimbăr cu privire la faptul că, în perioada 27 – 29 noiembrie a.c., persoane necunoscute au tăiat fără drept și au sustras arbori din extravilanul localității Veștem”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către polițiști, au fost identificați doi tineri în vârstă de 14, respectiv 16 ani, din Veștem, care, la data de 27 noiembrie, în jurul orei 12,00, ar fi tăiat și transportat la domiciliu 21 de arbori din specia gorun.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori, iar cantitatea de 5 metri cubi de material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu