video: directorul cnm astra despre președintele iohannis - „dacă era politician, țara nu era unde este”

Ciprian Ștefan, directorul Centrului Muzeal Astra, a fost invitat la „Podcastu’ lui Pope” și a vorbit despre președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că „nu este un om politic”.

Directorul CNM Astra consideră că președintele Iohannis nu este un politician, motivând că, dacă ar fi fost „politician, țara nu era unde este acum”. Din punctul lui de vedere, nu ar fi trebuit să aibă loc alegeri în PNL.

YouTube video

„Klaus Iohannis nu cred că este un om politic. Dacă era politician, țara nu cred că era unde este. Și o spun cu toată responsabilitatea. Dacă avea, de exemplu, experiența lui Ludovic Orban, nu eram în situația asta. Eu anul acesta n-aș fi făcut alegeri în PNL. Tu îți iubești țara? Păi dacă tu îți iubești țara și tu anul ăsta trebuie să semnezi PNRR-ul, tu trebuie să dai drumul la ghidurile pe programele operaționale de dezvoltare. (…) Muți alegerile în 2022. Dacă vrei să dezvolți într-adevăr România, te concentrezi să dai drumul la mecanismul de finanțare prin PNRR ca să intre banii în țară, în economie, și să nu mai avem probleme. Asta faci când își iubești țara, nu faci lupte politice de rahat, în anul în care tu trebuie să decizi dezvoltarea României”, a spus în cadrul emisiunii ’’Podcastu’ lui Pope’’ , produsă și difuzată de Ora de Sibiu.

Vezi mai jos înregistarea completă a episodului 3 din ’’Podcastu’ lui Pope’’, în care Ciprian Ștefan a vorbit și despre viața personală, împliniri, satisfacții și despre planurile de viitor.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu