soba pe lemne thor - cel mai indragit model modern din catalogul pefoc!

Cu toate ca progresul tehnologic care a avut loc in ultima perioada de timp a determinat si diversificarea si modernizarea dispozitivelor termice, conform nevoilor si preferintelor clientilor, noi ne-am propus sa le oferim sansa de a imbina traditia si frumusetea vremurilor de odinioara, cu tehnologia moderna! Cum? Cu ajutorul unei game generoase de modele de sobe tip semineu pe lemne care prezinta un proces avansat si inovativ de functionare, oferind in acelasi timp sansa de a te bucura de imaginea, sunetul si mirosul inconfundabil al focului arzand in semineu!

Dorinta clientilor de a avea parte atat de solutii moderne de incalzire, dar care isi pastreaza interfata si farmecul traditiei s-a resimtit si in cererea tot mai mare si vanzarile observate in cazul sobelor in anul 2021, aceasta categorie prezentand o crestere de peste 300%? Ce a determinat atat de multi clienti sa opteze pentru un montaj de soba pe lemne in caminul lor?

In primul rand, soba pe lemne reprezinta varianta ideala si mai eficienta la clasicul focar semineu cluj pe lemne, inovand printr-o selectie de avantaje, cum ar fi un cost de achizitie mai scazut, lipsa necesitatii constructiei si a santierului in casa ta (cum ar fi in cazul focarului de semineu), un proces facil si rapid de montare, racord usor la horn si care nu presupune un spatiu mare de amplasare. 

soba pe lemne thor - cel mai indragit model modern din catalogul pefoc!

Pe langa aceasta serie de benficii prezentate de sobele metalice, mai putem enumera si faptul ca vin intr-o gama variata de modele, cu diverse forme si finisaje, de la modele rectangulare, rotunjite, ovale, pe picior sau care prezinta spatiu de depozitare a lemnelor, pana la cele clasice, cu o nota eleganta, rustica, vintage, moderna sau contemporana! Fie ca detii un spatiu mare sau unul mai redus ca dimensiuni, amplasarea unei sobe in caminul tau este posibil, si ai sansa de a opta pentru tipul favorit dintr-o multime de forme, culori sau dimensiuni, acestea putand fi racordate in mod facil la un cos de fum sau un horn de dimensiuni mai mici!

Urmareste video-ul ce urmeaza si descopera procesul facil de montare al sobei de tip semineu cluj inovativa – modeul THOR de soba metalica, cu un design minimalist, sticla pe colt si o multime de proprietati care o transforma in optiunea ideala pentru caminul tau:

YouTube video

Modelul de soba tip semineu THOR din video-ul regasit mai sus a fost montat in coltul spatiului de amplasare, completand in mod subtil si armonios decorul intregului living din casa. A reprezentat alegerea perfecta deoarece clientii au dorit sa opteze pentru un dispozitiv cu o eficienta crescuta, dar care sa ofere farmecul lemnului arzand in soba, precum si jocul de lumini impresionant! Astfel, soba THOR pe colt ultra-moderna rdevine unul dintre cele mai accesate modele din catalogul PE FOC, prezentand un design impresionant, minimalist cu finisaje futuriste, conferind o nota de eleganta si simplitate  prin intermediul celor doua laturi de sticla pe colt, care permit de asemenea admirarea focului din doua parti diferite!

Soba THOR montata

soba pe lemne thor - cel mai indragit model modern din catalogul pefoc!

In imaginea de mai sus puteti vedea soba Thor amplasata in caminul clientilor – model soba ultramoderna care se incadreaza perfect in orice tip de casa cu design contemporan!

De ce sa optezi pentru soba pe lemne THOR?

Un prim argument ar fi dat de faptul ca soba THOR prezinta dimensiuni compacte si astfel poate fi amplasata oriunde, fara a necesita mult spatiu! In video-ul prezentat mai sus, soba a fost racordata la un horn deja existent, cu ajutorul burlane soba cluj de 2 mm, reprezentand una dintre cele mai durabile metode de evacuare si garantand siguranta, avand o durata lunga de viata! Soba prezinta de asemenea admisie de aer din exterior, oxigenul din incapere nefiind consumat, fapt ce determina o cantitate mai mica de reziduuri, un tiraj optim si o functionare impecabila!

Totodata, soba Thor ofera si sistem de tripla combustie, ca procesul de ardere sa fie complet iar schimbul termic sa fie cat mai optim cu ajutorul deflectorului localizat in partea de sus a camerei de ardere! Mai mult, soba a fost proiectata pentru a fi cat mai practica si astfel, sub camera de ardere, exista un spatiu de depozitare a lemnelor ca utilizarea acesteia sa fie una mai facila si confortabila!

Care sunt variantele pe care le prezinta soba pe lemne THOR?

In plus fata de seria de beneficii enumerate anterior in articol, soba Thor pe colt iti ofera 3 variante diferite: cu sticla pe 3 laturi sau cu sticla pe 2 laturi si variante cu samota interioara de culoare alba sau neagra.

soba pe lemne thor - cel mai indragit model modern din catalogul pefoc!

  • Soba Thor cu sticla pe 3 laturi permite o perspectiva captivanta asupra flacarilor din orice colt al camerei, putand fi integrata in mod armonios in orice living si dand nastere unei atmosfere calduroase, primitoare si unice, datorita lemnului ce arde in vatra! Prezinta o interfata minimalista si inovativa, cu finisaje care ies in evidenta si sticla decorativa grafitata care amplifica aspectul elegant! Este dotata cu dubla combustie si optiune de admisie a aerului din exterior!

soba pe lemne thor - cel mai indragit model modern din catalogul pefoc!

  • Soba Thor cu sticla pe doua laturi vine in 2 variante diferite, mai exact cea cu samota alba si cea cu samota neagra! Poti opta pentru culoarea favorita, in functie de decorul interior al livingului tau! Modelul prezinta spatiu de depozitare cu usa, dovedind o eficienta crescuta prin randamentul ridicat de functionare si parametrii tehnici excelenti, soba fiind imbracata in metal rezistent cum ar fi otelul la exterior si samota la interior! Acest lucru determina un proces complet de ardere a lemnului, rezultand intr-o cantitate mai redusa de reziduuri. Mai mult, arderea primara este directionata pe partea din fata a vatrei, cea secundara fiind realizata cu aer proaspat obtinut cu ajutorul orificiilor regasite pe partea din spate a camerei de ardere! Arderea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei, regasita si sub denumirea de perdea de aer.

Specificatiile sobei pe colt THOR

soba pe lemne thor - cel mai indragit model modern din catalogul pefoc!

In incheierea acestui articol ne-am propus sa iti punem la dispozitie avantajele generale ale unei sobe pe lemne cluj cu imbracaminte metalica, regasita in categoria complexa de sobe pentru casa moderna, avand posibilitatea de a opta pentru modelul ideal pentru locuinta ta. Astfel, vei putea aduce in casa ta farmecul vremurilor de odinioara, petrecute alaturi de cei dragi la gura sobei intr-o seara friguroasa de iarna:

  • Soba tip semineu prezinta finisaje minimaliste impresionante, un design modern cu un aer elegant si care completeaza in mod armonios orice decor interior contemporan;
  • Spectacolul de lumini si caldura poate fi admirat din orice unghi al spatiului de amplasare multumita celor 2 sau 3 laturi de sticla pe care le incorporeaza modelele de soba metalica rectangulara! In acest fel, sticla decorativa grafitata confera o estetica deosebita si eleganta, marind vizual partea din fata a sobei si permitand astfel o imagine captivanta asupra flacarilor;
  • Soba prezinta racord pentru admisie a aerului din exterior de fi 100mm pentru clientii care prefera ca aerul de ardere sa fie obtinut de afara! In acest mod, nu se va mai folosi oxigenul din camera de amplasare, fapt ce determina o  cantitate mai scazuta de reziduuri si un tiraj mai eficient;
  • Aceste tipuri de sobe prezinta o eficienta foarte ridicata, cu un randament crescut! Datorita manerului solid cu sistem special de inchidere a usii, etansarea este exacta, soba avand o functionare impecabila in case cu recuperare.
  • Procesul de ardere care are loc intr-o astfel de soba este unul impecabil, sticla ramanand curata si dupa mai multe utilizari! Sistemul de tripla combustie al sobei permite un proces complet de ardere cu o cantitate mai mica de cenusa;
  • Sistemul de incalzire poate fi adaptat necesitatilor caminului tau, si anume racordarea la cos de fum/horn poate fi efectuata in functie de preferinta pe partea superioara sau pe partea din spate a sobei, cat si pe partea din stanga sau din dreapta atunci cand este cazul
  • Ofera captuseala interioara Termotec care contribuie la pastrarea sticlei mai curate si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat, soba fiind proiectata cu otel de calitate inalta la exterior, ca dispozitibul sa prezinte o eficienta ridicata in asigurarea necesarului termic!

In concluzie, este important de stiut ca, dand dovada de o serie de proprietati esentiale unui sistem termic, precum si datorita calitatatii superioare pe care o prezinta, soba THOR beneficiaza de o garantie de producator pe o perioada de 5 ani de zile!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Frumoase.
    Dar din 2024 adio incalzire cu lemne conform directivelor UE.
    Deci le folosim 2 ani si adio.
    UE repetenta la tema asta.
    Coborati din globul de cristal.
    Sunt de acord cu energie verde,dar pas cu pas dragilor.
    E utopie ce vreti voi.