foto urmărire ca în filme și mașină blocată de mascați în sibiu - poliția a ”săltat” un borfaș care înșelase o femeie cu 4.000 de lei

Scene parcă desprinse din filme s-au petrecut luni la Sibiu. Un bărbat a fost blocat în trafic de poliție. Acesta tocmai ce ”ușurase” o femeie de 4.000 de lei prin metoda ”Accidentul”.

Conform surselor Ora de Sibiu, evenimentul s-a petrecut pe strada Țiglari. Polițiștii au blocat o mașină la volanul căreia se afla un bărbat, care tocmai înșelase o femeie ce locuiește în zonă, prin metoda ”accidentul”.
Femeia a fost sunată de cel de la volan și a fost anunțată că fiul ei a căzut pe scări la intrarea în spital, și că e nevoie de 4.000 de lei ca să fie achitate cheltuielile pentru o operație urgentă.
Borfașul i-a spus femeii să facă rost rapid de bani și să îi depună într-o cutie poștală, într-un plic. Aceasta s-a dus val vârtej la un vecin, pe care l-a rugat să îi împrumute 3.000 de lei, pentru că nu avea toată suma necesară presupusei operații.
Bărbatul, ajutat de o adolescentă de 16 ani, ar fi fugit cu banii și ar fi scăpat probabil, doar că ce nu știa acesta, este faptul că poliția îl urmărea de ceva vreme.
Oamenii legii au așteptat ca el să ia bani, iar apoi l-au blocat în trafic, la câteva sute de metri de zona unde locuia femeia păgubită.
Revenim marți cu detalii mai ample.

Ultima oră

Comentariul meu