foto accident grav la șura mare pe dn14 - patru persoane rănite, iar două au fost duse la spital

Accidentul a avut loc luni seară pe DN 14, km. 5+700, la intrare în Șura Mare dinspre Sibiu. Este vorba despre o coliziune frontală între doua autoturisme conduse din direcții opuse.

Una dinspre mașini mergea spre Sibiu, și era condusă de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Ocna Sibiului, iar celălalt autoturism era condus spre Mediaș, de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Șeica Mare.

”Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului. Traficul rutier pe drumul național este blocat, fiind deviat pe o cale secundară”, spun cei de la IPJ Sibiu.foto accident grav la șura mare pe dn14 - patru persoane rănite, iar două au fost duse la spital

ISU Sibiu a la fața locului cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de pompieri militari și cu un echipaj SMURD cu medic. Acolo a ajuns și un echipaj SAJ.

În accident au fost implicate patru persoane care au primit îngrijiri medicale dintre care un băiat de aproximativ 18 ani a fost transportat de echipajul SMURD la UPU Sibiu, policontuzionat, iar o fată a fost transportată  la spital de echipajul SAJ. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital. foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mașina aceea roșie cu numele “DRA” un puștan tânăr care ma depășit de nenumărate ori pe DN14, deci cunosc perfect mașina aceasta și uite urmările conducerii agresive pe șoselele patriei.