coada la targul de craciun sibiu

Sute de oameni așteaptă să intre la Târgul de Crăciun din Sibiu. S-au format cozi imense.

[fvplayer id=”344″]Turiști din toată țara s-au adunat la Sibiu, la unul dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din țară. Oamenii stau și câteva zeci de minute bune ca să intre la Târg.

Amintim că ieri (n.r – vineri, 26.11), s-au aprins luminițele de Crăciun în centrul Sibiului și s-a deschis și Târgul de Crăciun, unde a fost luat cu asalt astăzi de către micii curioși.

video & foto - coadă imensă la târgul de crăciun din sibiu. sute de oameni așteaptă să intre

video & foto - coadă imensă la târgul de crăciun din sibiu. sute de oameni așteaptă să intre

video & foto - coadă imensă la târgul de crăciun din sibiu. sute de oameni așteaptă să intre

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. O aberație aceasta mascaradă cu certificatul verde în aer liber ! Dacă tot au făcut o trebuia montate niște scanere automate cu turnicheti ca la metrou, pentru un acces mai rapid și pentru a evita cozile formate la întrare, pana scanează amatorii de la intrare. Oare la cozile formate nu exista riscul mai mare de transmitere a virusului ?, capete luminate ! În Austria, deși rata de infectare este mai mare, s a făcut totuși un târg de Crăciun și pt nevaccinati, pentru a nu discrimina oamenii de sărbători. La noi oare nu se putea amenaja unul în piață mică ? Întreb si eu așa, deși sunt vaccinat…! Discriminare și multă prostie !

  2. Doamne ce aberatie!!! Dezastru pe centru… Bietii cei care locuiesc in zona… Haos!!! Virusul circula numai in aer liber sau la ce trebuie certificat verde din moment ce nu este spatiu inchis?

  3. astea-s mintile luminate care s-au vaccinat, spre deosebire de analfabetii functionali care nu s-au vaccinat? astia rad de pupatorii de moaste care stau la cozi ? ahahahahaha

    1. Că sa vă dați seama de cât de ușor poate fi manipulat acest popor semi analfabet,sau cu probleme mari de gândire! Daca cei de sus mâine ne vor spune să stăm în mâinii,sau sa ne injectam kerosen ,aceste persoane o vor face FARA ezitare,creduli! Nu degeaba la nivel global puterea de manipulare a unei informații aruncate în mediul online sau surse media are efect de peste 80-82%,!!!! Foarte grav! Doar 18-20% din cei ce citesc se informează dinai multe surse ,corecte și credibile,restul se duc precum oile după fenta,la taiere! Asta e realitatea distrugatoare pentru populația globului!

    2. O aberație aceasta mascaradă cu certificatul verde în aer liber ! Dacă tot au făcut o trebuia montate niște scanere automate cu turnicheti ca la metrou, pentru un acces mai rapid și pentru a evita cozile formate la întrare, pana scanează amatorii de la intrare. Oare la cozile formate nu exista riscul mai mare de transmitere a virusului ?, capete luminate ! În Austria, deși rata de infectare este mai mare, s a făcut totuși un târg de Crăciun și pt nevaccinati, pentru a nu discrimina oamenii de sărbători. La noi oare nu se putea amenaja unul în piață mică ? Întreb si eu așa, deși sunt vaccinat…! Discriminare și multă prostie !