video: se scumpesc biletele și abonamentele la muzeul în aer liber - „începând de anul viitor”

Directorul Complexului Muzeal Astra, Ciprian Ștefan, invitat la „Podcastu’ lui Pope”, a făcut dezvăluiri în premieră. Acesta a mărturisit că, începând de anul viitor, prețul biletelor și abonamentelor la Muzeul în Aer liber va crește.

YouTube video

„Creștem biletele și abonamentele la muzeu de anul viitor. E momentul să le creștem. A fost 25 de lei biletul de intrare, acum va fi 30-35, ceva de genul acesta. Abonamentul crește, pentru că era mic, 150 lei de familie, îl voi duce la 300 de lei de familie pe an. Noi nu oferim doar vizite în muzeu, oferim și alte activități. Nu mai putem, nu mai am cum să mă descurc și nu-mi place să stau cu mâna întinsă. Eu sper să se creeze niște instrumente financiare să pot accesa… de la Guvern, pentru că muzeul este al statului român, este muzeu de importanță națională, nu este de importanță județeană ca totul să cadă pe umerii județului”, a spus Ciprian Ștefan. 

Acesta spune că este necesar ca prețul biletelor și abonamentelor pentru Muzeul în Aer Liber să se scumpească.

Vezi mai jos înregistrarea completă a episodului cu numărul 3 din ’’Podcastu’ lui Pope’’, în care Ciprian Ștefan a vorbit și despre viața personală, împliniri, satisfacții și despre planurile de viitor.

YouTube video

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. 150 de era mic?oamenii astia gandesc la nivelul la care castiga.Daca pt el 150 e mic inseamna ca unul cu salariul minim pe economie care traieste o saptamana din 300 de ron n.are ce cauta acolo.Crestere nesimtita,adica una e sa scumpesti cu 50 de ron ,100 de ron si alta e sa dublezi.Doamne ferereste!pacat ca vocile astora mai mici nu sunt auzite

  2. 150 de era mic?oamenii astia gandesc la nivelul la care castiga.Daca pt el 150 e mic inseamna ca unul cu salariul minim pe economie care traieste o saptamana din 300 de ron n.are ce cauta acolo.Crestere nesimtita,adica una e sa scumpesti cu 50 de ron ,100 de ron si alta e sa dublezi.Doamne ferereste!pacat ca vocile astora mai mici nu sunt auzite

  3. La pretul acesta sigur un abonat l-au pierdut !
    Utilizam abonamentul în special pentru o plimbare relaxantă cu familia, doar o zi pe lună, pentru a ne relaxa şi a ne deconecta de stresul urban! Nu eram interesati de aşa zisele tematici organizate, foarte aglomerate şi slab promovate. Nu eram interesati de produsele comercializate, foarte scumpe sau preparatele gàtite de ,,profesionişti” în fața vizitatorilor, care nu apucau niciodatā sā le guste.
    Cu toate aceste frustrări, o să fim mulțumiți că nu mai trebuie să ne întristăm sufletele de fiecare dată când treceam pe lângă o casa neântreținută cu acoperişul deteriorat, gata să cadă.
    Evident banii incasați pe abonamente şi bilete nu ajungeau decât pentru a sustine salariile angajațiilor!