video directorul cnm astra despre eșecul ”sibiu - regiune gastronomică” - ”nu mi-e frică să critic”
Foto Arhivă

Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană, programul găzduit acum doi ani a fost unul extrem de comentat. S-a spus că lucrurile nu au fost deloc bine gândite și organizate pentru apune în valoare tradiția gastronomică locală. unul dintre cei care au avut această părere a fost și este în continuare Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra. A repetat acest lucru în cadrul emisiunii ’’Podcastu’ lui Pope’’.

Ciprian Ștefan spune că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, indiferent de cine este la guvernare sau la conducere în plan loca. Așa a făcut și în ceea ce privește Programul Sibiu, Regiune Gatronomică Europeană, care nu a avut nici pe departe succesul trâmbițat de autorități.

”În 2019 am fost destul de vocal față de ce înseamnă regiune gastronomică, nu am avut nicio problemă cu asta. Până la urmă sunt Ciprian Ștefan și sunt în primii 30 de specialiști ai Europei pe multe chestii și îmi permit să spun lucrurilor pe nume pentru că le spun constructiv și nu critic pe nimeni. Nu am dat vina nici pe Consiliu, nici pe Primărie, am dat vina pe situație că nu au știut să managerieze un program care putea să fie refresh-ul Sibului. M-aș bucura să se ducă la Trondheim, că avem un parteneriat cu proiectul de la Casa Artelor, să vadă cum reușesc cei de acolo să-și managerieze regiunea gastronomică Europeană care e anul viitor la ei, ca a fost prelungită din cauza pandemiei”, a spus ciprian Ștefan în cadrul emisiunii ’’Podcastu’ lui Pope’’.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu