femeia din ocna sibiului care și-a înjunghiat iubitul vrea să meargă acasă - a contestat arestul preventiv
FOTO: arhivă

Un eveniment teribil a avut loc, la finalul lunii octombrie, într-o locuință de pe raza orașului Ocna Sibiului. După ce au consumat alcool, o femeie și un bărbat s-au luat la ceartă. Nervoasă fiind, sibianca și-a atac concubinul și i-a înfipt cuțitul în abdomen. Aceasta a fost arestată pentru tentativă de omor, însă nu este de acord cu măsura și vrea acasă. Ea a depus o contestație, însă magistrații au decis să prelungească măsura pentru încă 30 de zile. Femeia va sta în spatele gratiilor cel puțin până la finalul lunii decembrie.

Femeia care și-a înjunghiat concubinul la Ocna Sibiului, la finalul lunii octombrie, rămâne după gratii. Magistrații au decis să prelungească măsura arestului preventiv pentru încă 30 de zile, începând cu data de 1 decembrie.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatei L.A., în prezent arestată preventiv în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu (mandat de arestare preventivă nr. 55/UP/01.11.2021 emis de Tribunalul Sibiu), pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 01.12.2021, ora 00:00, şi până la data de 30.12.2021, ora 24,00 inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunâată în Camera de Consiliu, astăzi, 22.11.2021”, se arată în soluția pe scurt publicată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Femeia a contestat decizia magistraților, astfel că dosarul s-a mutat la Curtea de Apel Alba Iulia, însă fără succes pentru ea. Va rămâne în spatele gratiilor încă o lună.

Vă reamintim că, în urmă cu aproape o lună, Adriana, o femeie din Ocna Sibiului, a băgat cuțitul în abdomenul concubinului ei. Aceștia se aflau într-o locuință de pe raza orașului, iar la un moment dat un conflict spontan a izbucnit între ei. Orbită de nervi, femeia l-a înjunghiat pe cel cu care împărțea casa. Acesta a fost dus la spital, iar ea a fost acuzată de tentativă de omor. MAI MULTE DETALII AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu