ședința ironiilor la consiliul local - adrian bibu - ””felicitări, iar cu restul ne vedem în instanță”

Consilierii Locali au votat în ședința lunii noiembrie un proiect important pentru viitorii specialiști care vor lucra în Sibiu- construirea unui cartier de locuințe pentru ei. Importanța proiectului însă a dus la o serie de felicitări și strângeri de mână virtuale între Primarul Astrid Fodor și consilierul local PSD Cătălin Stanciu. Adrian Bibu, de la PNL, a ”furat„ momentul și a transmis un mesaj important primarului Sibiului.

După votul în unanimitate pentru proiectul care va aduce Sibiului un cartier rezidențial cu locuințe pentru tinerii specialiști CITEȘTE AICI DETALIILE PROIECTULUI primarul Astrid Fodor a ținut să îi mulțumească consilierului PSD Cătălin Stanciu pentru colaborarea întinsă pe mai multe luni de zile pentru realizarea propunerii și pentru faptul că nu a dorit să semneze proiectul. ”La acest proiect am colaborat cu Cătălin Stanciu. A venit și a propus un proiect privind construcția de locuințe pentru tineri specialiști, știind că este un deficit de specialiști și poate dacă se oferă și o locuință va crește adresabilitate acestora. A studiat regulamentul Urbana, a văzut că ei pot construi, a venit și cu propunerea de locație. I-am explicat că deja noi lucrăm la un astfel de proiect, din acea porțiune de teren am scos o parte și pentru a construi o creșă prin CNI. Domnul consilier s-a bucurat că se va rezolva problema și am colaborat foarte bine timp de mai bine de 6 lui pentru realizarea propunerii și pentru asta vreau să îi mulțumesc și să îl felicit că nu și-a dorit depunerea unui proiect, ci a spus că dacă totul se rezolvă pentru sibieni, nu contează cine și de unde vine propunerea„ au fost mulțumirile primarului Astrid Fodor.

Cătălin Stanciu i-a întors felicitările primarului. ”Și eu doresc să mulțumesc pentru transparență și colaborare punctuală pe acest proiect. Așa cum am subliniat cred cu tărie că Urbana are capacitatea de a deveni un dezvoltator imobiliar de interes public local care să sprijine și să încurajeze și o îmbunătățire a politicii de atragere și stimulare a forței de muncă specializată. Tinerii vor fi încurajați, absolvenții cu familii tinere, de a avea posibilitatea ca pe viitor, prin aceste locuințe să aibă acces la o chirie accesibilă și care să le permită după absolvirea studiilor să poată să își creeze stabilitatea profesională și financiară ca să devină eligibili pentru accesarea unui credit pentru o locuință în nume propriu”

”Ne vedem în instanță”

Adrian Bibu, liderul grupului PNL din Consiliul Local, care zilele acestea a pornit un conflict deschis cu primarul Astrid Fodor pe tema acționariatului Turisb VEZI AICI DETALIILE SCANDALULUI  a furat momentul în mod ironic, asta după ce Fodor a insistat că va răspunde în scris și va demonstra de ce a fost legală preluarea Turisb. ”Dacă e ziua felicitărilor, vreau și eu să îi felicit pe cei 13 consilieri PNL și USR care și-au dorit să demareze un concurs transparent pentru ocuparea funcțiilor în Consiliul de Administrație al Tursib. Probabil cu restul ne vom vedea în instanță, că văd că altfel nu se poate”, a spus Adrian Bibu.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu