scandalul dintre bibu și fodor continuă - “preluarea tursib a fost ilegală. am cerut lămuriri la primărie”

Societatea Tursib a devenit subiect de dispută între consilierul local din partea PNL Adrian Bibu și primarul Astrid Fodor. Totul a pornit de la cererea grupurilor PNL și USR din Consiliul Local ca mandatele membrilor Consiliului de Administrație să fie ocupate prin concurs și nu să fie prelungite, ca până acum. Apoi, acționariatul societății a trecut de la Consiliul Local la primarul municipiului, fără niciun fel de avertisment, spune Adrian Bibu. Și ilegal spune acesta, după cum au constatat avocații și juriștii consultați de grupul PNL.

VEZI AICI DETALIILE SCANDALULI PRELUĂRII TURISB DE PRIMARUL SIBIULUI 

Adrian Bibu, alături de colegii din grupul PNL din Consiliul Local și cei de la USR au cerut părerea mai multor avocați și juriști privind modalitatea de trecere a acționariatului Tursib de la Consiliul Local la primarul municipiului. Concluzia specialiștilor, spune Adrian Bibu, este că preluarea a fost ilegală. ”Conform legislației avocații spun că totul este ilegal. Am făcut o adresă către Primăria Sibiu și către doamna primar să ne pună la dispoziție documentația depusă la Registrul Comerțului și am trimis și la Registrul Comerțului să vedem în baza căror documente s-a făcut schimbarea. apoi vom vedea ce pași va trebui să urmăm”, spune Adrian Bibu.

scandalul dintre bibu și fodor continuă - “preluarea tursib a fost ilegală. am cerut lămuriri la primărie” scandalul dintre bibu și fodor continuă - “preluarea tursib a fost ilegală. am cerut lămuriri la primărie” scandalul dintre bibu și fodor continuă - “preluarea tursib a fost ilegală. am cerut lămuriri la primărie”

Mai mult, după reacția primarului Astrid Fodor CITEȘTE AICI CE A DECLARAT PRIMARUL care a spus că modificarea a fost necesară pentru a se putea accesa fonduri europene necesare dezvoltării zonei metropolitane, iar Adrian Bibu cunoștea aceste aspecte, acesta dă din nou replica. ”Doamna primar nu își dorește zonă metropolitană. Ași văzut demersuri făcute în acest sens de atâta timp? Nu. Nu își dorește asta, ci doar zona de transport. Nu îmi pot imagina cum poate lupta împotriva sibienilor”,  a spus Adrian Bibu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu