compania sibiană fly lili și-a stabilit aeroportul de bază la sibiu – primele zboruri încep în primăvara lui 2022

Cel mai nou operator aerian din România (DETALII AICI) și totodată primul care este înființat de către un afacerist local din Sibiu (DETALII AICI), va începe să opereze zboruri comerciale, de anul viitor. Fly Lili va avea ca bază de operare principală, aeroportul internațional din Sibiu. Fly Lili, dacă va opera zboruri în 2022 de la Sibiu, va fi a şasea companie aeriană cu rute pe aeroportul sibian.

Un nou operator aerian va apărea în România în 2022 şi va avea ca principal aeroport Sibiul, după ce compania a obţinut recent certificatul de operator aerian, a declarat, pentru AGERPRES, directorul general al aeroportului sibian, Marius Gîrdea.
„O noutate sigur anul viitor va fi apariţia unui operator aerian în România, care şi-a obţinut AOC-ul (certificat de operator aerian n.r.) acum o lună şi ceva, care are ca şi aeroport principal de dezvoltare sau un interes major pentru Sibiu şi mă refer la Fly Lili, companie pornită de la Sibiu. Din discuţiile pe care le-am avut cu ei, îmi dau speranţă să privesc în mod pozitiv ce se va întâmpla anul viitor. (…) Cred că începând undeva din primăvară o să vedem primele mişcări ale lor”, estimează Marius Gîrdea.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV – Un sibian lansează o companie aeriană – Fly Lili zboară și din Sibiu

Fly Lili, dacă va opera zboruri în 2022 de la Sibiu, va fi a şasea companie aeriană cu rute pe aeroportul sibian.compania sibiană fly lili și-a stabilit aeroportul de bază la sibiu – primele zboruri încep în primăvara lui 2022
Pentru a-şi menţine tendinţa de revenire înregistrată în primele zece luni din acest an, Aeroportul Internaţional din Sibiu (AIS) şi-a propus în 2022 să facă sustenabile noile rute deschise în ultima perioadă.

CITIȚI ȘI: Fly Lili a primit certificare oficială – Compania aeriană din Sibiu, poate începe zborurile

„Cel mai important ar fi ca rutele deschise la momentul acesta, să ajungă să fie sustenabile”, spune Marius Gîrdea. AIS se bazează în 2022 pe ajutorul de stat să fie acordat de către Consiliul Judeţean Sibiu celor de la Lufthansa, Austrian Airlines şi Wizz Air.

Ultima oră

Comentariul meu