accident pe strada vasile pârvan din sibiu - un tânăr fără permis a intrat cu mașina în gard
foto: arhivă

Un adolescent în vârstă de 19 ani s-a urcat la volan și a plecat la plimbare prin municipiul Sibiu, în ciuda faptului că nu avea permis de conducere. Acesta era însoțit de proprietarul mașinii. Din cauza lipsei de experiență, tânărul a intrat cu mașina într-un gard.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 15,30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Pârvan, un sibian în vârstă de 19 ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard. La locul producerii evenimentului soldat cu pagube materiale, polițiștii rutieri au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, explică polițiștii sibieni.

Tânărul era însoțit de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, sibian, proprietarul autoturismului, care a înmânat polițiștilor un certificat de înmatriculare posibil fals.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, încredințare, respectiv uz de fals.

Ultima oră

Comentariul meu