video: nesimțire cruntă - taximetrist surprins când aruncă gunoiul din mașină pe stradă în sibiu

Un taximetrist din Sibiu a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș în timp ce arunca gunoaiele din mașină pe stradă. Bărbatul urmează să fie sancționat de agenții de la Poliția Locală.

Bărbatul se afla în stația de taxi din zona bazinului Olimpia. Acesta s-a pregătit de plecare, și-a făcut curățenie în mașină și a lăsat gunoiul în stradă. Ghinionul său a fost că a fost surprins de camerele video montate în municipiu. Poliția Locală a făcut adresă către firma de taximetrie de care acesta aparține pentru a transmite datele de identificare ale taximetristului. Agenții urmează acum să întocmească un proces verbal, iar taximetristul va fi amendat cu 200 de lei.

Primăria Sibiu le readuce aminte cetățenilor că țigările, hârtiile sau ambalajele aruncate pe domeniul public înseamnă amendă.

Poliția Locală a sancționat 88 astfel de contravenții în ultimele trei luni, în zonele Autogării, Hermann Oberth, Piața 1 Decembrie 1918 și Piața Unirii. Valoarea totală a acestor amenzi a fost de 9650 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu