veste dureroasă - fetița de 15 ani internată cu covid a murit
foto: arhivă

Fetița în vârstă de 15 ani, internată cu COVID-19 la Spitalul de Pediatrie Sibiu, a decedat. Aceasta a ajuns în urmă cu două săptămâni la spitalul sibian.

UPDATE

La Spitalul de Pediatrie din Sibiu erau internate, până ieri, două fetițe infectate cu Coronavirus, ambele în vârstă de 15 ani. Una dintre ele era internată pe secție și era vaccinată cu prima doză, iar cealaltă era internată pe ATI în stare gravă. Fetița vaccinată a fost externată și s-a vindecat, însă fetița de pe ATI a decedat.

Știrea inițială

Adolescenta în vârstă de 15 ani internată la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu în prima jumătate a lunii noiembrie a decedat. Starea de sănătate a copilei s-a degradat. Ea era intubată și, din nefericire, medicii nu au putut să o salveze.

„Fetița a decedat în această dimineață. Era intubată de când a venit la noi, ventilată mecanic, cu pronostic rezervat încă din momentul internării”, a declarat medicul Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 42.082 persoane. Potrivit datelor transmise miercuri de reprezentanții Prefecturii Sibiu, până la data curentă au fost vindecate 36.309 persoane, iar 1.578 persoane au decedat

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. De ce tot faceți aceasta mizerie de propagandă provaccinare,pe bune? Nu. Spuneți in nici un articol care persoane vaccinate au decedat,de ce ,cine va obligă să ne induceți in eroare? Se minte și se cenzurează tot! Sunt foarte multe persoane vaccinate care au probleme grave de la acest așa zis ser experimental și multe au decedat! Dumnezeu va vedea și Intr o zi veți da socoteala ,mai devreme sau mai târziu!!!