foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați

Kaufland a montat garduri în majoritatea magazinelor din România. Decizia controversată a fost luată pentru a separa clienții vaccinați de cei nevaccinați. Practic, pentru a restricționa accesul persoanelor în magazinele neesențiale din galeria comercială, în supermarket au fost montate garduri metalice. Și în magazinele din Sibiu s-a întâmplat acest lucru. 

[fvplayer id=”339″]

foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați

Kaufland a montat garduri metalice și în magazinele din județul Sibiu. În hypermarket-ul din Șelimbăr, de exemplu, s-au făcut astfel de delimitări. 

foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați

De asemenea, la Kauflandul de pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu s-au montat garduri metalice atât la intrarea în magazin, cât și pe culoare. Pe o parte pot circula persoanele vaccinate, iar pe cealaltă parte, cele nevaccinate. 

foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați

Gardurile sunt înalte de doi metri și sunt folosite, deseori, pe șantiere. 

foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați foto: decizie controversată - garduri la kaufland în sibiu pentru a separa vaccinații de nevaccinați

La intrarea în centrul comercial au apărut bannere care indică pe unde trebuie să se facă accesul. La magazinul Kaufland nu e nevoie de certificat verde, pe când în galeria comercială pot intra doar persoanele vaccinate sau cele care au trecut prin boală. 

Decizia controversată a conducerii hipermarket-ului a stârnit o serie de discuții. Oamenii sunt de părere că nu este normal să se facă astfel de delimitări fiindcă persoanele vaccinate și cele nevaccinate se întâlnesc oricum la raft și stau aproape unele de altele chiar dacă le desparte un gard.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. In Kaufland pe Alba Iulia exista o farmacie in care nu se mai poate intra datorita acestei separari idioate ….adica singura farmacie care deserveste zona e cu acces restrictionat pentru ca ce ???!!!!!!!!!
    Pe partea de dupa gard exista un magazin de tutun care ok nu e vital insa apoi un magazin naturist care intra in aceeasi categorie cu farmacia.Urmeaza magazinul de produse traditionale si cel cu hrana pentru animale care si ele sunt cuprinse in magazine de uz vital .Adica exceptand tutunul restul se incadreaza in hrana si medicatie !!!!!!!!!!
    Cam de cand are dreptul Kaufland sa blocheze accesul la medicamente si tratamente pentru ca niciuna dintre legile in vigoare nu permite aceasta masura .
    Drepturile omului chiar dispar iar noi stam ca gainile si acceptam fiecare rahat .

  2. Acolo unde este doar Kaufland, ce anume separă aceste garduri? Am fost ultima dată la acest magazin vineri. Înțeleg în mall, dar de ex pe Alba Iulia nu mai sunt și alte magazine. Pe cine separă de ce anume? Și tocmai acum când scade incidența și suntem pe cale (sperăm) să relaxăm restricțiile?

    1. Doamne Fereste… Ce bataie de joc!!! Nici macar nu sunt alte magazine, ca nu este un centru comercial! Eventual sa se aglomereze mai tare iar cei care parasesc incinta supermarket ului sa se inghesuie mai mult sau in cel mai rau caz sa nu mai poata iesi… Ar trebui invitate toate posturile de televiziune si amendati la maxim

  3. De senzație știrea.Doar că e parțial adevărată și făcută să intarâte, adică specializarea presei în a băga batul prin gard( aici chiar la propriu).In caz că nu știați , în raioanele magazinului Kaufland intra și vaccinați și nevaccinați , deci gardul separa ambele categorii de cei cu certificatul verde, care vor folosi doar micile magazine.Dar n ar mai fi fost o știre daca o scriați așa, nu i așa?

      1. Exact.Abia la final detaliați și deveniți parțial corect, ceea ce nu se întâmplă în titlul știrii și în trei sferturi din conținut , intenționat scris agresiv( ați menționat greșit că într o parte circula doar persoanele nevaccinate când de fapt circula toate persoanele acolo , dar până la urmă click &bait e rege și la voi, iar știrea daca ar fi fost scrisa normal nu aducea trafic…). Oricum ar fi , va mulțumesc că ați răspuns.