foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie

Crucea Roșie Sibiu a ajuns azi la 17 școli gimnaziale din municipiul Sibiu și a distribuit 3.771 de pachete pentru copiii din clasele 0 – IV, pachete ce curpind produse pentru igienă orală oferite de Colgate: periuțe de dinția, pastă de dinți si un calendar, dar si dipome de participare pentru toți copiii.

A fost un tur de forță dar mulțumim voluntarilor noștri care au făcut posibilă această acțiunea, atât la pregătirea pachetelor cât și la distribuirea lor. Mulțumim și prietenilor de la GLS care ne găzduiesc în depozitul lor toate acțiunile care implică   depozitarea și pregăitrea pachetelor  din cadrul programelor noastre umamitare.

Crucea Roșie Filiala Sibiu este partener în  proiectul ”Zâmbește pentru viitor” derulat de compania Colgate si Crucea Roșie Română  prin care copiii din cilcul primar sunt instruiți de cadrele didactice  în realizarea unui periaj dentar corect. Pe lângă pachetele oferite copiilor, fiecare școala a primit un mulaj dentar pe care cadrele didactice le vor folosi în cadrul orelor de igienă dentară, dar și un pachet cu 30 de săpunuri Protex  pentru a fi utilizate la toaletele unitățiilor de învățământ.

Până la finalul anului, acest proiect se va derula și în localitățiile din județul  Sibiu și 5.522 de copii vor primi produse de igienă orală și vor beneficia de același instructaj pentru un periaj corect.

foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie foto aproape 4.000 de elevi sibieni au primit periuţe şi pastă de dinţi de la crucea roşie

Ultima oră

Comentariul meu