angajări la târgul de crăciun sibiu - organizatorii caută un „robocop” să verifice certificatele verzi

Mai sunt doar câteva zile până la deschiderea vestitului Târg de Crăciun de la Sibiu, astfel că organizatorii pun la punct ultimele detalii. Începând de vineri și până la începutul lunii ianuarie, sibienii și turiștii vor putea vizita târgul din inima urbei de pe Cibin. Anul acesta au apărut însă câteva modificări, una dintre ele fiind aceea că doar persoanele care dețin certificat verde vor putea participa la eveniment. La fiecare cale de acces va sta câte o persoană care va scana documentele vizitatorilor. Organizatorii caută să angajeze un „robocop” în acest sens.

Organizatorii Târgului de Crăciun fac angajări pe mai multe posturi. Te poți alătura echipei care aduce sărbătoarea în Sibiu candidând pentru poziția de „Spiriduș” la Atelierul lui Moș Crăciun, „Master Cook” la un stand gastronomic, „Super Seller” la una dintre zecile de căsuțe sau „Robocop” la porțile de acces. Titlurile job-urilor apar într-o postare sponzorizată pe pagina de Facebook a târgului.

VEZI AICI ATRACȚIILE DE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN ACEST AN

Spiridușul moșului va învăța copiii să facă lumânări, biscuiți, să picteze globuri sau turtă dulce. Persoana de pe postul „Master Cook” va servi vizitatorii pofticioși, iar cei care candidează pentru postul de „Super Seller” vor vinde decorațiuni, cadouri sau jucării la căsuțe. De departe cel mai interesant post este „Robocop”.

„Robocop la porțile de acces: vei scana certificatele verzi și vei îndruma vizitatorii către Târg. Ținem virusul la distanță și respectăm restricțiile actuale folosind tehnologia de ultimă generație”, se arată în postarea de pe Facebook.

Deschiderea ediției din acest an a Târgului de Crăciun va avea loc vineri, 26 noiembrie. Porțile Târgului vor fi deschise zilnic între orele 11:00 și 21:00, până în data de 2 ianuarie iar patinoarul va funcționa până când va permite vremea, după această dată.

Ultima oră

Comentariul meu