video sportivul daniel natea, șicane în trafic cu alt șofer - cei doi se acuză reciproc - „el m-a claxonat și a frânat”

Sportivul sibian Daniel Natea a fost șicanat în trafic de un alt conducător auto. La rândul lui, Natea l-a șicanat pe respectivul șofer. Amândoi spun că vor depune plângeri la poliție în urma evenimentului care a avut loc luni seara în municipiul Sibiu.

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției un clip video, menționând că a fost blocat în trafic. Un șofer i-a tăiat calea și s-a pus în fața sa cu autoturismul, a coborât și a mers la geamul lui să discute. Totul s-a petrecut luni seara în zona Pieței Cibin.

[fvplayer id=”333″]„Am avut parte de amenințări în trafic de la o persoană și am această filmare în care se vede cum a tăiat calea și a blocat o intersecție. Domnul era deranjat de faptul că circulam regulamentar. Dacă ai mașină mare poți șicana pe oricine în trafic?”, a spus sibianul care a trimis imaginile și care a dorit să rămână anonim.

Persoana care se afla la volan în mașina care a blocat intersecția este sportivul sibian Daniel Natea.

Natea răspunde: „El m-a șicanat pe mine”

Ora de Sibiu a luat legătura cu Natea pentru a afla ce s-a întâmplat. Acesta a recunoscut că l-a blocat pe respectivul șofer, însă s-a ajuns la asta după ce acesta l-a șicanat. „El m-a șicanat pe mine de fapt. A început să mă claxoneze. Eu am oprit mașina undeva în Ștrand ca să o las pe soția mea acolo. El mi-a dat flash-uri, m-a claxonat. Apoi am continuat să merg, la fel și el. După care am mers paralel, iar la Piața Cibin într-adevăr l-am blocat, dar asta fiindcă el m-a șicanat pe mine”, a explicat sportivul Daniel Natea. 

Natea spune că a filmat întregul eveniment și că are dovada că nu el a început șicanele. Ora de Sibiu a văzut acele imagini din care reiese că șoferul respectiv mergea încet și frâna. Natea se afla într-un autoturism chiar în urma sa.

Cei doi șoferi au spus că vor depune plângeri la poliție.  

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Păi dacă Natea e polițist comunitar, se leagă toate informațiile… Cam de nivelul ălora de acolo e și Natea, mulți mușchi, dar bună creștere deloc.
    Păcat de toată munca lui ca sportiv.

  2. Natea asta asa face, este un nesimțit fără bun simt pe lângă toate acestea mai flutura cateodata și insigna de polițist comunitar. Mai pe scurt este un jeg de om.

  3. Eu cred ca a fost filmat și provocat doar pt ca este Daniel Natea, sunt câțiva care cu asta se ocupa. Am văzut câteva reportaje cu el și mi se pare de un calm rar întâlnit, sa nu mai zic ca se ridica de la masa în restaurant sa facă poze cu cu oricine dorește, dar mai ales cu copiii.

    1. Pai tu doar crezi ca asa e… dar nu e asa… umbla în gașca și le place sa amenințe lumea sa meargă pe intimidare, poate ajuta Dumnezeu o data sa greșească și sa facă și el vreo „facultate” pe la Aiud. Ca chiar abuzează cateodata de insigna lui de comunitar….

      1. Natea nu are nevoie de gasca. El este o gasca singur.
        Din cate îl cunosc, cred că vorbești de alt Natea…
        Dar, dacă un om îți spune despre mine că sunt rău, iar alt om îți spune despre mine că sunt bun, crede-i pe amândoi ! Mă port cu fiecare așa cum merita.