opt familii din sibiu primesc apartamente anl - alte zece au cerut o locuință socială mai mare
Foto Arhivă

Urbana SA a anunțat că, în conformitate cu o hotărâre emisă de Primăria Sibiu în anul 2019, conform căreia se pot face schimburi între locuințele destinate tinerilor, la acest moment are disponibile zece astfel de locații. În plus, altele 8 sunt libere pentru a fi atribuite. Lista cu cei care vor locui aici va fi votată de consilierii locali în ședința din luna noiembrie.

Urbana SA a comunicat disponibilizarea unui număr de 10 locuinţe pentru tineri destinate închirierii, iar pentru două locuinţe au fost depuse 5 solicitări de schimb de către persoane care deţin închiriate locuinţe din aceeaşi categorie, dar cu un grad de confort mai redus faţă de unele locuinţe vacantate. Comisia pentru analizarea solicitărilor privind repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii a făcut publică această situaţie , astfel ca toate persoanele care sunt interesate şi care îndeplinesc condiţiile prevăzute de procedura în cauză să poată depune cereri de schimb pentru locuinţele vacantate.
Astfel au fost înregistrate la registratura Primăriei Municipiului Sibiu, cinci solicitări care au fost analizate şi punctate de către Comisia pentru analizarea solicitărilor privind repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, aflate în administrarea Municipiului Sibiu.

În ședința din luna noiembrie consilierii locali vor vota și lista cu cele 8 familii de tineri cărora li se va repartiza o locuință ANL. Acestea sunt situate în blocurile de pe străzile Alba Iulia, Prof. Aurel Popa, Prof. Ioan Moga, Independenței.

Ultima oră

Comentariul meu