Ambasadorul Austriei în vizită la Sibiu – Este prima de la preluarea mandatului

Adelheid Folie, Ambasadorul Republicii Austria în România, a fost întâmpinată la sediul Consulatului Republicii Austria la Sibiu, de către Andreas Huber.

În cadrul întrevederii, Adelheid Folie, a prezentat intenția de a susține și întări relațiile economice, schimburile comerciale, relațiile culturale si științifice dintre cele două țări, fiind prezentate pe scurt domeniile de interes: industrie, domeniile turismului, cercetării științifice și dezvoltării tehnologice, precum și domeniul cultural.  Aceasta este prima vizită oficială la Sibiu, de la data preluării în luna septembrie 2021 a mandatului de Ambasador al Republicii Austria în România.
În cadrul primei zile a vizitei sale, a efectuat și o vizită la fabrica din Sibiu a grupului austriac Wienerberger Group, una dintre cele mai mari investiții cu capital austriac din România.
În cursul zilei de marți aceasta s-a întâlnit și cu primarul Astrid Fodor, precum și cu Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu, dar și cu Mircea Dorin Crețu, Prefectul Județului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu