patru amenzi date de jandarmi în urma protestului de duminică din piața mare - cei care au înjurat, „arși” la buzunare

Patru dintre participanții la protestul de duminică seara din Piața Mare a municipiului Sibiu au fost sancționați de jandarmi. Aceștia au fost amendați fie pentru că au refuzat să se identifice și au proferat injurii, fie fiindcă nu au purtat mască de protecție.

Chiar dacă, în realitate, au fost mulți oameni fără mască, jandarmii au amendat doar patru manifestanți. Aceștia au fost sancționați și pentru că au înjurat, au folosit expresii jignitoare și pentru că au refuzat să se identifice în fața oamenilor legii. Valoarea totală a amenzilor se ridică la peste 3.000 de lei.

[fvplayer id=”325″]„În urma desfășurării protestului din data de 21 noiembrie, în municipiul Sibiu, au fost aplicate patru amenzi în valoare totală de 3400 lei, pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

[fvplayer id=”326″]VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI ȘI DETALII DESPRE PROTEST

Vă reamintim că, duminică, începând cu ora 16, peste o sută de persoane au protestat în Piața Mare în fața Muzeului Național Brukenthal. Manifestanții au ieșit în stradă fiindcă sunt împotriva vaccinării obligatorii și pentru că nu sunt de acord cu impunerea certificatului verde. Una dintre nemulțumirile aflate pe buzele tuturor participanților la protest este participarea la Târgul de Crăciun doar cu certificat verde.

[fvplayer id=”327″]Timp de mai bine de două ore, în centrul orașului au răsunat Imnul României și cântece patriotice. De asemenea, oamenii au ridicat pancartele și steagurile în aer scandând „Jos Iohannis!”, „Primărița Fodor, trădătoare de neam, huo!”, „Jos Fodor!”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Una dintre nemulțumirile aflate pe buzele tuturor participanților la protest este participarea la Târgul de Crăciun doar cu certificat verde.” :)))))))))))))))))))

    NE… facem ceva pe Bâlciul vostru de Craciun! Democratia, libertatea de a alege, de a te informa si de a te exprima sunt mult peste pastila voastra cu mall-ul si Bâlciul de Craciun; dar, deh, ce altceva sa vada catelandrul muritor de foame in afara chiolhanelor si a trascaului. Jurnalism de spatele custii din spatele blocului. Trist!