criptomoneda elrond din sibiu, a depășit o capitalizare de piață de nouă miliarde de dolari
Sursa: g4media.ro

Criptomoneda Elrond din Sibiu a depășit o capitalizare de piață de nouă miliarde de dolari și este plasată pe poziția 23 în lume.

Startup-ul românesc Elrond a anunțat un program de stimulare a lichidității în valoare de 1 miliard de dolari, pentru a face lansarea platformei DeFi Maiar DEX mai atractivă. Contravaloarea a 1,29 miliarde de dolari în MEX – din care 282 milioane de dolari doar în prima lună – vor fi distribuite utilizatorilor Maiar DEX care vor asigura lichiditatea pentru token-urile EGLD, MEX și USDC, conform Forbes.ro.

„Prin distribuția unei părți din Maiar DEX către următorul miliard de noi utilizatori, punem bazele unui sistem financiar cu adevărat global, accesibil oricui, de oriunde”, a declarat Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network.

În ultimele 24 de ore moneda EGLD s-a tranzacționat la un volum de peste 1,1 miliarde de dolari.

Elrond a fost fondat în 2018 de Beniamin și Lucian Mincu, alături de antreprenorul Lucian Todea. Compania are sediul central în Malta și echipă de dezvoltare la Sibiu.

Elrond susține că tehnologia sa este capabilă să proceseze peste 15.000 de tranzacții pe secundă și poate scala cu cererea la peste 100.000 de tranzacții pe secundă.

Ultima oră

Comentariul meu