urmărire ca în filme - un șofer fără permis a fost reținut de polițiști
Foto Arhiva

Un bărbat care circula fără permis a fost prins la volanul unui mașini, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o urmărire ca-n filme în Craiova. Mașina se deplasa neregulamentar, astfel că polițiștii au încercat să o oprească, însă șoferul a ignorat semnalele autorităților și și-a continuat drumul. Când a văzut că nu are scăpare, șoferul ar fi lovit un gard, iar apoi a ieșit din mașină și a sărit gardul.

 

Poliţiştii din Craiova şi un poliţist de la grupa canină au observat un autoturism care se deplasa sinuos şi care, la vederea poliţiei, a mărit viteza de deplasare.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din Craiova.

Urmărirea s-a terminat la intersecția străzilor Arnota cu strada Corcova din Craiova, unde șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil, iar ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, a sărit gardul, fiind prins în curtea imobilului respectiv.

Conform IPJ Dolj, șoferul are 37 de ani și este din Craiova.

Acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, șoferul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice pentru alcoolemie.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

urmărire ca în filme - un șofer fără permis a fost reținut de polițiști
Sursă foto: mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu