starea șoferului implicat în accidentul de pe rahovei - „este intubat și inconștient”

Un accident rutier violent a avut loc, joi seara, pe strada Rahovei din municipiul Sibiu. Două autoturisme care circulau din direcții opuse au intrat în coliziune. În urma impactului, un conducător auto a fost rănit grav, fiind dus la spital de urgență. Starea lui de sănătate este gravă în continuare, fiind inconștient și intubat.

Accidentul de joi seara de pe Rahovei a fost soldat cu o victimă. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 76 de ani, care a fost găsit inconștient de echipajele medicale la fața locului. Omul a fost dus de urgență la spital, însă starea lui nu este bună.

„Pacientul a fost adus în stare gravă, inconștient. A fost diagnosticat cu multiple contuzii, traumatisme, fracturi. Este intubat, internat în cadrul secției ATI. Primește tratament de specialitate și i se fac investigații suplimentare pentru a fi acordată cea mai bună conduita terapeutică pe mai departe”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENT

Accidentul rutier s-a petrecut din vina bărbatului. Acesta circula înspre Piața Rahovei, când deodată a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o tânără de 20 de ani, care circula regulamentar către Semaforului. Deocamdată nu se știe care este motivul pentru care bărbatul a intrat pe contrasens, însă există posiblitatea ca acestuia să i se fi făcut rău la volan.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. BATRANETEA!!!!!!
    Permise prelungite pe sustache, cum i s-o prelungit boului ala de asta-vara o omorat motociclistul pe panta de la Cristian.