proiect ”tu ești moșul”

Luna martie a anului 2020 anticipa deja puternica incertitudine, ce avea să afecteze întreaga lume. Pandemia de COVID-19 a instalat multă suferință și frică în fiecare dintre noi și nu pare să dea semnele dorite că ar ajunge curând la un sfârșit.

proiect ”tu ești moșul”

În această nouă normalitate la care am fost supuși să ne adaptăm, problemele de altă natură nu pierd teren în fața pandemiei. Familiile și copiii din mediile defavorizate au nevoie în continuare de ajutorul nostru.

proiect ”tu ești moșul”

Motivate de succesul avut anul trecut și de bucuria că am reușit să ajutăm peste 80 de copii, continuăm și anul acesta proiectul ”Tu ești Moșul”, dorindu-ne să punem o rază de lumină în sufletul copilașilor.

proiect ”tu ești moșul”

Proiectul nostru este dedicat în totalitate strângerii de haine, jucării, alimente, bani și mai ales gadget-uri pentru cei nevoiași, care își doresc foarte mult sa participe la cursurile online. Copii au vârste cuprinse între 0 si 18 ani.

proiect ”tu ești moșul”

Campania de colectare a cadourilor se desfășoară între 20 noiembrie și 20 decembrie. Oricine dorește să doneze, este încurajat să o facă, specificând vârsta și dacă pachetul este pentru fată sau băiat. Donațiile se pot face până cel târziu 20 decembrie, urmând ca după această dată noi să înmânăm personal cadourile copiilor. Pentru informații suplimentare, sunteți rugați să contactați organizatoarele :

Boboc Teodora, 0741246199

Hentea Oana, 0758500722

Țabra Alexia, 0722271171

sau să ne scrieți la adresa de e-mail tuestimosul@gmail.com

De asemenea, sunt invitați să participe la acest proiect și cei care doresc să fie voluntari și să ajute la strângerea și împachetarea cadourilor, în limita numărului alocat. Cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail la adresa tuestimosul@gmail.com , specificând numele și perioada de disponibilitate, până la data de 1 decembrie. Din motive pandemice voluntarii trebuie să fie vaccinați.

Pozele arată ce am reușit să facem anul trecut.

Ultima oră

Comentariul meu