hoț prins în timp ce fura portofelul unui călător în autobuz la sibiu
foto: arhivă

Un hoț a fost prins în flagrant în timp de fura portofelul unui călător într-un autobuz în municipiul Sibiu. Acesta a fost observat de un agent de la Poliția Locală, aflat în timpul liber.

Totul s-a petrecut joi dimineață, într-un mijloc de transport în comun. Hoțul a furat portofelul unui călător, însă ghinionul său a fost că un agent de la Poliția Locală l-a observat.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10:30, un echipaj al Poliției Locale Sibiu a predat polițiștilor Secției 1 Poliție Urbană Sibiu un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Șeica Mare, bănuit că, în aceeași dimineață, în jurul orei 09:40, în timp ce se afla într-un autobuz, ar fi sustras portofelul unui călător. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost surprinsă în flagrant de către un polițist local sibian aflat în timpul liber, care l-a imobilizat pe bărbat până la sosirea colegilor săi”, spune Elena Wlelter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu