cazul „iohannis fără mască” se mută la altă secție de poliție „spre competentă soluționare”

Reclamația sibianului care a cerut sancționarea președintelui Klaus Iohannis pentru că nu a purtat mască de protecție la Congresul PNL din luna septembrie, și nici în Sibiu, în octombrie, la inaugurarea Bisericii Evanghelice, a fost mutată la altă secție de poliție. Petiția sibianului se află acum la Poliția Sectorului 1 „spre competentă soluționare”.

Secţia 2 de Poliţie Bucureşti a afirmat, zilele trecute, într-un răspuns adresat unui sibian care a dorit să afle dacă preşedintele Klaus Iohannis a fost sancţionat pentru că nu a purtat mască la Congresul PNL, că nu a existat nicio sesizare la 112 în acest sens şi că nici nu a fost constatată o contravenţie, deoarece, conform legii, aceasta trebuie constatată de organele de poliţie „prin propriile simţuri”. Bărbatul este acelaşi care a cerut informaţii similare şi în legătură cu prezenţa preşedintelui, fără mască, la Biserica Evanghelică din Sibiu, caz în care este îndrumat să se adreseze IPJ Sibiu.

VEZI AICI RĂSPUNSUL INIȚIAL DAT DE POLIȚIE SIBIANULUI

La câteva zile distanță, sibianul Cristian Dan a primit un nou răspuns la petiția sa. Se pare că petiția a fost trimisă la altă secție de poliție pentru a fi soluționată.

„Urmare petiției înregistrată la Secția 2 Poliție, sub numărul de mai sus, prin care sesizați faptul că lucrători din cadrul acestei subunități nu l-au sancționat contravențional pe domnul Klaus Werner Iohannis cu ocazia participării la Congresul PNL, vă comunicăm faptul că lucrarea a fost redirecționată către Poliția Sectorului 1, spre competentă soluționare”, este răspunsul șefului Secției 2 Poliție București.

cazul „iohannis fără mască” se mută la altă secție de poliție „spre competentă soluționare”

Adresa a fost transmisă în data de 16 noiembrie 2021, la câteva zile distanță de la primul răspunsul al polițiștilor, unde se specifica faptul că președintele Iohannis nu poate fi sancționat pentru că nu a purtat mască la Congresul PNL, fiindcă agentul nu a putut constata contravenția „prin propriile simțuri”.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE RECLAMAȚIA SIBIANULUI

Ultima oră

Comentariul meu