cabană din mag prădată de hoți – un localnic a furat un generator electric și scule
FOTO arhivă

Un localnic a intrat într-o cabană de pe raza localității Mag și a furat ce a prins la mână, prejudiciul ridicându-se la 6.000 de lei. Acesta a plecat cu un generator electric, cu scule și cu o roabă. Acesta a fost reținut de poliție.

„La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 08:00, o femeie a sesizat Poliția Orașului Săliște cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18 noiembrie, mai multe bunuri au fost sustrase din cabana pe care o deține în extravilanul satului Mag. Este vorba despre un generator electric, două fierăstraie de mână, o roabă și altele, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 6.000 de lei”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Săliște s-a deschis o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiști s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, precum și recuperarea în totalitate a bunurilor reclamate ca furate.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din satul Mag, față de care polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Ultima oră

Comentariul meu