video foto: accident pe strada rahovei - impact violent între două mașini
Accident produs pe strada Rahovei din Sibiu (18 noiembrie 2021)

Un accident rutier grav a avut loc joi seara pe strada Rahovei din municipiul Sibiu. Două autoturisme sunt implicate în evenimentul rutier.

[fvplayer id=”313″]

UPDATE

Cele două autoturisme circulau din direcții opuse, unul spre Piața Rahovei, condus de către un bărbat, în prezent inconștient, iar celălalt condus spre Semaforului de către o tânără de 20 de ani, din Ocna Sibiului.

Circumstanțele exacte ale producerii accidentului urmează a fi stabilite în urma cercetărilor.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari, un echipaj descarcerare și 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic în municipiul Sibiu, strada Rahovei la un accident rutier produs între două autoturisme. La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, de circa 76 de ani, aflată în stare de inconștiență care a fost transportat la UPU Sibiu. De asemenea o femeie de cca 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică, refuzând transportul la spital”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Știrea inițială

Potrivit primelor informații de la fața locului, este vorba despre două autoturisme care au intrat în coliziune. O mașină este înmatriculată în județul Sibiu, iar cealaltă are numere de Alba.

video foto: accident pe strada rahovei - impact violent între două mașini

video foto: accident pe strada rahovei - impact violent între două mașiniLa fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale poliției, pompierii și descarcerarea.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu