christian pinciu la ”podcastu’ lui pope” – detalii neștiute despre backyard – ”niciodată nu o să se întâmple așa ceva!”

Episodul doi din ”Podcastu’ lui Pope” îl are ca invitat pe unul dintre ”inventatorii” celui mai cunoscut concept de petreceri din Sibiu. Christian Pinciu dezvăluie în premieră cum a apărut ”Backyard”, pe 18 noiembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Noul proiect video produs de Ora de Sibiu și realizat de Dragoș Popescu, continuă joi, 18 noiembrie, cu cel de al doilea episod.

YouTube video

După ce în episodul pilot, la ”Podcastu’ lui Pope”, a participat Teodor Birț, fost președinte al echipei de fotbal FC Hermannstadt și actual conducător la Inter Sibiu (VIDEO AICI), în cel de al doilea episod al podcast-ului realizat de redactorul șef al Ora de Sibiu, invitat este unul dintre sibienii care a pus pe picioare renumitul concept de petreceri, Backyard.christian pinciu la ”podcastu’ lui pope” – detalii neștiute despre backyard – ”niciodată nu o să se întâmple așa ceva!”Christian Pinciu vorbește deschis despre cum s-a născut Backyard, cum a evoluat în timp și despre planurile de viitor. ”Un festival” și ”o piscină”, sunt doar două dintre dezvăluirile făcute în premieră de Pinciu.christian pinciu la ”podcastu’ lui pope” – detalii neștiute despre backyard – ”niciodată nu o să se întâmple așa ceva!”
Acesta a făcut și o promisiune fermă în timpul filmărilor la episodul doi din ”Podcastu’ lui Pope”.

”E un episod foarte interesant. Am aflat lucruri pe care sincer nu cred că le știu foarte mulți sibieni. Acesta este tipul de dialog care merită văzut, ascultat și savurat. E o ediție cu adevărat faină”,

Dragoș Popescu, realizator ”Podcastu’ lui Pope”christian pinciu la ”podcastu’ lui pope” – detalii neștiute despre backyard – ”niciodată nu o să se întâmple așa ceva!”

Vă invităm să urmăriți episodul doi de la ”Podcastu’ lui Pope”, joi 18 noiembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Vezi mai jos și primul episod din ”Podcastu’ lui Pope”, la care invitat a fost Teodor Birț.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu